Edifice - страница 3

Produse pe pagină:
Sortare după:

Ceas barbatesc Casio Edifice EF-516D-7AVDF Pentru barbati Ceas Casio Edifice EF-516D-7AVDF O acoperire luminoasa ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina Ora duala - afiseaza ora in doua zone orare diferite Afiseaza data curenta a lunii dura..

471,00lei

Ceas barbatesc Casio Edifice EF-516SP-1AVEF Ceas Casio Edifice pentru barbati EF-516SP-1AVEF Acoperirea fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina Ora duala - afiseaza ora in doua zone orare diferite Afiseaza data curenta a lunii..

530,00lei

Ceas barbatesc Casio Edifice EF-517D-1AVDF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina Afiseaza data curenta a lunii Cronometru - precizie 1/20 dintr-o secunda; timp maxim - 12 ore. Bratara si carcasa din otel inoxidabil..

554,00lei

Ceas barbatesc Casio Edifice EF-517D-2AVDF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina Afiseaza data curenta a lunii Cronometru - precizie 1/20 dintr-o secunda; timp maxim - 12 ore. Bratara si carcasa din otel inoxidabil..

554,00lei

Ceas barbatesc Casio Edifice EF-517D-7AVDF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina Afiseaza data curenta a lunii Cronometru - precizie 1/20 dintr-o secunda; timp maxim - 12 ore. Bratara si carcasa din otel inoxidabil..

554,00lei

Ceas barbatesc Casio Edifice EF-517L-1AVDF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina Afiseaza data curenta a lunii Cronometru - precizie 1/20 dintr-o secunda; timp maxim - 12 ore. Carcasa din otel inoxidabil Sticla m..

533,00lei

Ceas Casio Edifice pentru barbati EF-518D-1AV O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina Ora duala - afiseaza ora in alt fus orar Afiseaza data curenta a lunii Cronometru - precizie de la 1 secunda; timp maxim - 1 ora. ..

522,00lei

Ceas Casio Edifice pentru barbati EF-520D-1AVEF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina Afiseaza data curenta a lunii Cronometru - precizie 1/20 dintr-o secunda; timp maxim masurat - 1 ora. Bratara si carcasa din ote..

662,00lei

Ceas Casio Edifice barbati EF-522D-2AVDF Bratara si carcasa din otel inoxidabil Sticla minerala cu o suprafata sferica pentru a elimina efectul de orbire Capacul din spate asigura o protectie suplimentara a scurgerilor de apa si praf O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung..

540,00lei

Ceas Casio Edifice barbati EF-522D-7AVDF Bratara si carcasa din otel inoxidabil Sticla minerala cu o suprafata sferica pentru a elimina efectul de orbire Capacul din spate asigura o protectie suplimentara a scurgerilor de apa si praf O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung..

540,00lei

Ceas Casio Edifice Chronograph EF-523D-1AVEF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina. Cronometru Carcasa metalica Bratara otel inoxidabil cu inchidere intarita Capacul din spate infiletat Sticla minerala Rezist..

558,00lei

Ceas Casio Edifice Chronograph EF-523D-7AVDF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina. Cronometru Carcasa metalica Bratara otel inoxidabil cu inchidere intarita Capacul din spate infiletat Sticla minerala Rezist..

558,00lei

Ceas CASIO Edifice Chronograph EF-524d-7AVEF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina. Cronometru Carcasa metalica Bratara otel inoxidabil cu inchidere intarita Capacul din spate infiletat Sticla minerala Calend..

649,00lei

Ceas CASIO Edifice Chronograph EF-524SP-1AVDF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina. Cronometru Carcasa metalica Bratara otel inoxidabil cu inchidere intarita Capacul din spate infiletat Sticla minerala Calen..

649,00lei

Ceas CASIO Edifice Chronograph EF-526D-1AVEF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina. Cronograf Cronometru Carcasa metalica Bratara otel inoxidabil Calendar Rezistent la 10 bari, la 100 m apa Acest ceas este ..

550,00lei

Ceas CASIO Edifice Chronograph EF-526D-2AVDF O acoperire fosforescenta ofera o iluminare pe termen lung in intuneric, dupa o expunere de scurta durata la lumina. Cronograf Cronometru Carcasa metalica Bratara otel inoxidabil Calendar Rezistent la 10 bari, la 100 m apa Acest ceas este ..

550,00lei