ceasuri de dama APPELLA

13 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
APPELLA

Ceas elegant dama APPELLA - AP-472-2001 Mișcare de cuarț elvețian Bratara de oțel Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

420,00Lei

APPELLA

Ceas elegant dama APPELLA - AP-472-5007 Mișcare de cuarț elvețian Bratara de oțel Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

402,00Lei

APPELLA

Ceas elegant dama APPELLA - AP-783-2011 Mișcare de cuarț elvețian O curea de piele Carcasa de oțel instruit cu pietre Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

375,00Lei

APPELLA

Appella AP-366A-1001 este un ceas elegant de dama fabricat in Elvetia.Carcasa si lantul sunt din otel inoxidabil de inalta calitate cu acoperire PVD auriu.Ceasul are o miscare elvetiana de precizie, vine cu o garantie de doi ani si vine in cutia originala.Livrarea este gratuita pentru toata tara si ..

402,00Lei

APPELLA

Ceas elegant de dama APPELLA - AP-4028-3011 Mișcare de cuarț elvețian O curea de piele Carcasa din otel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

495,00Lei

APPELLA

Ceas elegant de dama APPELLA - AP-4038-1011 Mișcare de cuarț elvețian O curea de piele Carcasă din oțel cu înveliș PVD auriu cu pietre Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

567,00Lei

APPELLA

Ceas elegant de dama APPELLA - AP-4038-4017 Mișcare de cuarț elvețian O curea de piele Carcasă din oțel cu înveliș PVD auriu cu pietre Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

567,00Lei

APPELLA

Ceas elegant de dama APPELLA - AP-4052-4017 Mișcare de cuarț elvețian o curea de piele Carcasa din otel cu acoperire PVD auriu Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

342,00Lei

APPELLA

Ceas elegant de dama APPELLA - AP-4090-3004 Mișcare de cuarț elvețian Bratara de oțel Carcasa din otel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

498,00Lei

APPELLA

Ceas elegant de dama APPELLA - AP-4129-10001 Mișcare de cuarț elvețian Bratara ceramic Carcasă din ceramică Cadran sidef Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

657,00Lei

APPELLA

Ceas elegant de dama APPELLA - AP-472-4001 Mișcare de cuarț elvețian Bratara de oțel Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

402,00Lei

APPELLA

Ceas elegant de dama APPELLA - AP-472-4007 Mișcare de cuarț elvețian Bratara de oțel Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

402,00Lei

APPELLA

Ceas elegant de dama APPELLA - AP-728A-3019 Mișcare de cuarț elvețian O curea de piele Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

358,00Lei

ceasuri de dama APPELLA

Ce fel de doamne poartă ceasuri Appella

Nu sunt doar un confort sau un accesoriu. Sunt o bijuterie prețioasă care se potrivește perfect stilului doamnelor elegante și sofisticate. Sunt un semn de înaltă clasă.

Tradiţie

De zeci de ani se luptă pentru atenția femeilor. Și cu siguranță reușesc să-l câștige. Brandul Apella a apărut pe piață în 1943, nu oriunde, ci în Elveția. Și de atunci, până astăzi, se clasează cu mândrie printre cei mai importanți producători din industrie, găsind piețe în peste 70 de țări din întreaga lume. Se caracterizează prin două cuvinte cheie: calitate și stil. Avem nevoie de altceva ca să avem încredere în ei?

Luxos

Designerii brandului își îndreaptă eforturile într-o direcție specifică și clară: caută cea mai estetică viziune posibilă pentru lucrările lor. Pentru ca acest accesoriu nu are doar functia de a ne orienta spre timp. Este un ornament și o investiție în stilul fiecărei doamne tentate de frumusețe. Apella este una dintre companiile care folosesc aur solid și diamante pentru a-și fabrica ceasurile.

Caracteristici

 • Calitate și mecanism excelent
  Deși aspectul este primul lucru care ne atrage privirea către modelele mărcii, este de fapt doar ambalajul unora dintre ceasurile de cea mai bună calitate de pe piață. Marca elvețiană folosește mișcări de cuarț impecabile în care poți avea încredere fără rezerve pentru a te orienta în timp cu precizie și fără cusur.
 • Materiale fara compromis
  Carcasa modelelor este realizata din otel de calitate superioara si echipata cu geam din cristal safir.
 • Curea/lanț
  Alegerea depinde de gustul tău personal. Curelele sunt din piele naturala, iar lanturile sunt din otel inoxidabil cu nuanta argintie sau aurie.
 • Rezistenta la apa
  Toate modelele sunt rezistente la apă la cel puțin 3 bari. Adică nu va fi nicio problemă dacă le pulverizați în timpul activităților zilnice normale. Există, de asemenea, destul de multe opțiuni care au un grad mai mare de rezistență la apă.

De ce să alegeți din fusul orar

 • Calitate garantata. Toate modelele din magazinul nostru online vin cu o garantie, dovedind nivelul lor impecabil inalt;
 • Prețuri de nimic. Ne străduim să fim cât mai folositori pentru clienții noștri. De aceea oferim produsele noastre la cele mai bune preturi posibile, iar in fiecare zi avem grija de confortul tau, tentindu-te cu noi si noi promotii;
 • Achiziție cu plată. Știm că echilibrarea dorinței pentru o achiziție de lux și încadrarea în bugetul familiei este dificilă. De aceea oferim varianta de a achita pretul in 3 sau 6 rate.
 • Transport gratuit. Ai ales modelul, ai plasat comanda... asa ca ramane doar sa astepti sa ajunga la tine rapid si complet gratuit.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei