Ceasuri de perete

5 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
CASIO

Ceas de perete Casio - Colecția Casio - IQ-05-1DF Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Material Carcasa: polimer Dimensiuni: 250 × 250 × 40 mm Greutate: 510 g. Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

153,00Lei

CASIO

Ceas de perete Casio - Colecția Casio - IQ-05-7DF Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Material Carcasa: polimer Dimensiuni: 250 × 250 × 40 mm Greutate: 510 g. Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

153,00Lei

Q&Q

Q&Q MF01J002Y Cronometru Este nevoie de timp de 150 de persoane Cronometru 1/100 - 24h 5 alarme zilnice Temporizator 2 timpuri Indicatori - oră, minut, secundă, dată, zi, 24 de ore Rezistenta la apa pentru utilizare zilnica normala La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

150,00Lei

CASIO

Ceas de perete Casio - ID-11S-1DF Funcții principale: Termometru Calendar Format 12/24 ore Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

536,00Lei

CASIO

Ceas de perete Casio - ID-16S-2DF Funcții principale: Termometru Calendar Format 12/24 ore Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

634,00Lei

Ceasul de perete - organizator acasă

Îți stau la dispoziție ori de câte ori ai nevoie de îndrumare. Uneori te uiți la ele așa, doar pentru a-ți aduna gândurile. Alteori, în momente de așteptare nerăbdătoare, simți că mâinile lor se învârt infinit încet. Și când întârzii, se pare că trec un minut doar ca să nu ai timp suficient. Și sunt de fapt infinit de precise. Și ei sunt alături de tine în fiecare moment important.

Ce ceasuri de perete veți găsi pe site

Clasic . Cadran rotund, mâini clar vizibile și numere clar vizibile. Acesta este principalul lucru necesar pentru a face ceasul util. Oferim o mulțime de astfel de modele. Dar am avut grijă să procurăm o varietate de soiuri ale acestora, astfel încât să aveți o gamă largă de opțiuni care, pe de o parte, să fie cât mai utile în viața de zi cu zi și, pe de altă parte, să dea un accent elegant suplimentar. la interiorul tău.

Designer . Știm că, deși acesta este un mic detaliu al mobilierului general al casei, acesta ar putea fi punctul care completează designul conceptual. De aceea, îți punem la dispoziție o gamă întreagă de opțiuni:

  • modele futuriste cu figuri aparent amestecate;
  • opțiuni retro cu numere și mâini vintage;
  • opțiuni cu cifre romane;
  • modele curate cu accente de culoare diferite;
  • viziuni cu nu numai ore, ci și minute.

Cu un termometru . Două facilități dintr-o privire. Nu trebuie să vă convingem de beneficii. Pur și simplu am avut grijă să vă facilităm orientarea în cele două dimensiuni ale timpului – atât astronomic, cât și meteorologic.

De ce să cumpărați de la Timezone

  • Branduri populare. Calitate, fiabil și precis cu mecanism impecabil. Acestea sunt produsele pe care le oferim, deoarece avem încredere doar în producători verificați și cu o reputație dovedită. Q&Q, Casio și multe altele sunt numele pe care le puteți găsi pe site-ul nostru. Și pentru a nu avea îndoieli cu privire la calitatea modelului selectat, oferim o garanție pentru fiecare articol pe care îl cumpărați.
  • Comandă și livrare ușoară. Ușor de gestionat categorii, capacitatea de a viza căutarea după marcă sau alte detalii, platformă ușoară de comandă, livrare rapidă și gratuită. Preocuparea noastră prioritară este să vă oferim confort atunci când faceți cumpărături în magazinul nostru online.
  • Preturi mici. Pentru a fi competitivi și a vă câștiga încrederea, ne străduim să vă oferim cele mai bune prețuri pe tot parcursul anului. In plus, insa, va aducem in permanenta in atentie noi si noi promotii si oferte speciale. A profita de!

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei