Ceasuri pentru bărbați CASIO

649 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock - GA-2100-1A1ER Curea din material polimeric și carbon Carcasa din material polimeric și carbon Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Rezistența la impact Ora mondială Calendar automat Cronometru Numărătoare inversă Format 12/24 de ore 5 alarme zilnice independen..

689,00Lei 469,80Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock - GA-2100-1A2ER Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic combinat cu afisaj digital Sticla din cristal mineral (rezistenta la zgarieturi) Capac din spate din otel inoxidabil Rezistent la impact Carcasa din material polimeric Curea din silicon Afișează o dată a lunii..

585,00Lei 409,50Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock - GA-2100-1A3ER Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic combinat cu afisaj digital Sticla din cristal mineral (rezistenta la zgarieturi) Capac din spate din otel inoxidabil Rezistent la impact Carcasa din material polimeric Curea din silicon Afișează o dată a lunii..

585,00Lei 409,50Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock - GA-2100-1A4ER Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic combinat cu afisaj digital Sticla din cristal mineral (rezistenta la zgarieturi) Capac din spate din otel inoxidabil Rezistent la impact Carcasa din material polimeric Curea din silicon Afișează o dată a lunii..

585,00Lei 409,50Lei

CASIO

Ceas barbatesc Casio G-Shock - GA-2100-2A2ER Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic combinat cu afisaj digital Sticla din cristal mineral (rezistenta la zgarieturi) Capac din spate din otel inoxidabil Rezistent la impact Carcasa din material polimeric Curea din silicon Afișează o dată a lu..

585,00Lei 409,50Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock - GA-2100-4AER Curea din material polimeric și carbon Carcasa din material polimeric și carbon Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Rezistența la impact Ora mondială Calendar automat Cronometru Numărătoare inversă Format 12/24 de ore 5 alarme zilnice independent..

689,00Lei

CASIO

Ceas barbatesc Casio G-Shock - GA-2100-7A7ER Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic combinat cu afisaj digital Sticla din cristal mineral (rezistenta la zgarieturi) Capac din spate din otel inoxidabil Rezistent la impact Carcasa din material polimeric Curea din silicon Afișează o dată a lu..

585,00Lei 409,50Lei

CASIO

Ceas digital Casio pentru bărbați - Colecția Casio - AE-1500WH-1AVEF Mișcare cu cuarț japonez Ecran digital Sticlă din material polimeric (plexiglas) Carcasa din material polimeric Curea din silicon Iluminare display LED Cronometru - 1/100 sec. - 24 de ore Numărătoare inversă - 1/1 min - 24 de ore (..

254,00Lei 190,50Lei

CASIO

Ceas digital Casio pentru bărbați - Colecția Casio - AE-1500WH-8BVEF Mișcare cu cuarț japonez Ecran digital Sticlă din material polimeric (plexiglas) Carcasa din material polimeric Curea din silicon Iluminare display LED Cronometru - 1/100 sec. - 24 de ore Numărătoare inversă - 1/1 min - 24 de ore (..

254,00Lei 190,50Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Bluetooth Casio Edifice - ECB-30D-1AEF Bratara din oțel inoxidabil Carcasa din oțel inoxidabil Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Afișare viteză - Viteza medie pentru o rută parcursă poate fi măsurată. Pur și simplu introduceți o distanță la început și apăsați cronometrul c..

874,00Lei 629,28Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Bluetooth Casio Edifice - ECB-30P-1AEF Curea din silicon Carcasa din oțel inoxidabil Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Afișare viteză - Viteza medie pentru o rută parcursă poate fi măsurată. Pur și simplu introduceți o distanță la început și apăsați cronometrul când distan..

874,00Lei 629,28Lei

CASIO

Casio A158WEA-9EF Ceas pentru bărbați Casio A158WEA-9EF Calendar automat Ajustările necesare sunt aplicate automat lunilor cu zile diferite în anii bisecți. Format orar 12/24 ore Ora poate fi afișată în format de 12 sau 24 de ore. Carcasă din oțel inoxidabil • Bratara din oțel inoxidabil. Funcție cr..

221,00Lei 176,80Lei

CASIO

Casio A163WA-1Q • Impermeabil • Cronometru 1 / 100 secunde • Format 12/24 ore • Calendar automat • Iluminare de fundal cu LED • Alarma zilnică • Măsurarea capacității: 23:59 '59 .99 "" • Moduri de măsurare: Timp scurs, timp pentru diferite etape locuri 1-2 ori Livrare gratuita pe teritoriul Bulg..

176,00Lei 140,80Lei

CASIO

Casio - Colecția A168WG-9EF Cadran: digital Tip de mișcare: cuarț/alimentat cu baterie/ Dimensiuni ceas: 38,6 x 36,3, grosime 9,6 mm Tip sticla: cristal mineral Rezistenta la apa: 3 bar/stropi de apa/ Material Carcasa: polimer Altele: Cronometru, alarma, calendar, format 12/24 ore Curea/Bratara: oțe..

270,00Lei 216,00Lei

CASIO

Producator Casio Număr de referință AE-1000W-1AV Potrivit pentru bărbați Garantie 2 ani Colecția Casio Culoare principală Negru Carcasa Formă rotundă Material Carcasa Polimer Diametrul carcasei (mm) 44 Principalele caracteristici Sticla Un tip de sticla care se zgarie usor, dar si se lustruieste uso..

185,00Lei 138,75Lei

CASIO

Casio AE-1200WH-1A Ceas barbatesc Casio AE-1200WH-1AVEF Lumina LED Iluminare selectabilă Multi timp (4 orașe diferite) Ora mondială 31 de fusuri orare (48 de orașe + Ora universală coordonată), activarea/dezactivarea orei de vară, Cronometru (1/100 – 24h). Măsurarea capacității: 23:59 '59 .99..

218,00Lei 174,40Lei

Ceasuri pentru bărbați CASIO

Nu este nevoie de multe cuvinte când marca vorbește de la sine. Casio nu este doar o companie, ci o instituție. Este una dintre primele asociații care vin în minte pentru milioane de oameni din întreaga lume atunci când se gândesc la „acuratețe”.

Istorie

Compania a fost înființată în 1947. Este, de asemenea, pionierul în producerea primelor calculatoare electronice din lume. De-a lungul anilor, marca a evoluat. Pe lângă faptul că este un producător de calculatoare, este recunoscut și ca un loc în care sunt create telefoane mobile de calitate, camere digitale, instrumente muzicale și, bineînțeles, ceasuri electronice.

Ceasurile oferite de brand nu sunt doar un accesoriu, ci o înaltă realizare a tehnologiei moderne. Acestea includ inovații care sunt încă dezvoltate de alți producători. În ceea ce privește prețul, acesta variază destul de mult. De la o sumă complet accesibilă oricărui buget până la o investiție mai serioasă decât cumpărarea unui computer. Dar merita.

Ce pot fi ceasurile Casio

 • Calitate. Sticlă minerală din safir, lanț oxidat din silicon sau oțel inoxidabil, mișcare cu quartz... Compania nu face compromisuri cu nimic în drumul către un produs fără cusur.
 • Potrivit pentru viața de zi cu zi. Ei vă sunt alături în fiecare moment al zilei și vă ajută să îndepliniți o mare varietate de sarcini.
 • Excelent pentru sport și petrecere a timpului liber. Rezistența lor excepțională și rezistența dovedită la apă le fac să fie completarea ideală pentru vacanța dumneavoastră. Ele vă vor ajuta să vă urmăriți realizările sportive și să numărați secundele când înotați sau scufundați.
 • O investitie perfecta. Clasa înaltă dovedită merită să devină parte din stilul tău și din viața ta de zi cu zi. Se va achita la timp cu servicii fidele și muncă perfectă.
 • Multifuncțional. În funcție de modelul pe care îl alegeți, vă puteți bucura de o mulțime de extra. Afișarea unei zile a săptămânii și a datei lunii sunt doar începutul bonusurilor adăugate la ceas. De fapt, merită o secțiune separată. Vezi detalii mai jos.

Ce îi face speciali

Acest brand este cel care introduce o serie de inovații. În diferitele modele, puteți beneficia de:

 • Baterie solară. Este încărcat de soare și are un indicator al energiei disponibile. Încărcarea acumulată îi permite să fie folosit chiar și în absența luminii naturale.
 • Ora mondială. Printre opțiunile posibile se numără verificarea orei în diferite puncte din lume.
 • Verificare radio. Precizia perfectă a unora dintre produse este garantată de o conexiune radio care compară permanent minutele și secundele de pe afișajul tău cu ora astronomică.
 • Iluminare display LED. Te ajută să fii punctual în orice parte a zilei, indiferent de circumstanțe.
 • Verificare GPS. Acestea sunt ajustate automat la ora locală, chiar dacă treceți granițele diferitelor țări.
 • Rezistența la impact. Această caracteristică face ca produsele să fie ideale chiar și pentru bărbații cu cea mai dinamică viață de zi cu zi;
 • Alarma. Aveți de ales dacă să o configurați întâmplător sau să pariați pe declanșarea zilnică;
 • Rezistenta exceptionala la apa. Unele dintre oferte sunt făcute pentru a rezista până la 20 de bari de presiune. Asta înseamnă că poți face mai mult decât să le pulverizezi sau să faci un duș cu ele. Nu există pericolul de a le deteriora chiar dacă te scufunzi la o adâncime de până la 10 metri;
 • Altimetru pentru măsurarea presiunii atmosferice;
 • Calculator;
 • Cronometru;
 • Termometru;
 • Busolă.

De ce să alegeți fusul orar?

Avantajele magazinului nostru online sunt clare și specifice:

 • Cele mai bune preturi posibile;
 • Opțiune de cumpărare în rate;
 • Site ușor de utilizat;
 • Livrare gratuită și rapidă.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei