Ceasuri pentru bărbați CASIO

411 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
CASIO

Ceas pentru bărbați Bluetooth Casio Edifice - ECB-30D-2AEF Bratara din oțel inoxidabil Carcasa din oțel inoxidabil Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Afișare viteză - Viteza medie pentru o rută parcursă poate fi măsurată. Pur și simplu introduceți o distanță la început și apăsați cronometrul c..

874,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Bluetooth Casio Edifice - ECB-30P-1AEF Curea din silicon Carcasa din oțel inoxidabil Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Afișare viteză - Viteza medie pentru o rută parcursă poate fi măsurată. Pur și simplu introduceți o distanță la început și apăsați cronometrul când distan..

874,00Lei

CASIO

Ceas analog pentru bărbați Casio - Colecția Casio - MTP-1384D-2AVEF Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Tip baterie: SR920SW Dimensiuni: 47mm x 41mm x 10mm Greutat..

410,00Lei

CASIO

Ceas de bărbați Casio Edifice Solar Chronograph - EFS-S620BL-1AVUEF Curea din piele naturala Carcasa din oțel inoxidabil Cristal de safir rezistent la zgarieturi Baterie solară alimentată de soare Indicator de nivel al bateriei Afișează o dată a lunii Cronometru Acoperire luminiscentă, care asigură ..

1.164,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock Bluetooth Solar - GA-B2100-3AER Curea din material polimeric Carcasa din material polimeric Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Rezistența la impact Baterie solară alimentată de soare Indicator de nivel al bateriei 7 luni pe baterie reîncărcabilă (în condiții n..

874,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock Bluetooth Solar - GST-B500D-1AER Bratara din oțel inoxidabil Carcasa din oțel inoxidabil Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Rezistența la impact Baterie solară alimentată de soare Indicator de nivel al bateriei 7 luni pe baterie reîncărcabilă (în condiții norm..

1.748,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock G-Lide - GLX-5600RT-9ER Curea din material polimeric Carcasa din material polimeric Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Rezistența la impact Ora mondială Calendar automat Cronometru Numărătoare inversă Fazele Lunii - Faza lunii este afișată pe afișaj, în funcți..

585,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Pro Trek cu triplu senzor - PRW-6611Y-1ER Curea din material polimeric Carcasa din material polimeric Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Baterie solară alimentată de soare Indicator de nivel al bateriei Sincronizare radio (recepția semnalului radio asigură întotdeauna timpu..

2.337,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Pro Trek cu triplu senzor - PRW-6621Y-1ER Curea din material polimeric Carcasa din material polimeric Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Baterie solară alimentată de soare Indicator de nivel al bateriei Sincronizare radio (recepția semnalului radio asigură întotdeauna timpu..

2.337,00Lei

CASIO

Ceas digital Casio pentru bărbați - Colecția Casio - AE-1500WH-8BVEF Mișcare cu cuarț japonez Ecran digital Sticlă din material polimeric (plexiglas) Carcasa din material polimeric Curea din silicon Iluminare display LED Cronometru - 1/100 sec. - 24 de ore Numărătoare inversă - 1/1 min - 24 de ore (..

254,00Lei

CASIO

Ceas digital Casio pentru bărbați - Colecția Casio - WS-1300H-2AVEF Curea din material polimeric Carcasa din material polimeric Sticla din plexiglas imbunatatita A doua oară Ora mondială Fazele Lunii - Faza lunii este afișată pe afișaj, în funcție de latitudinea și longitudinea dvs. curente Maree - ..

254,00Lei

CASIO

Ceas barbatesc Casio Edifice Chronograph - EFB-710D-1AVUEF Bratara din oțel inoxidabil Carcasa din oțel inoxidabil Cristal de safir rezistent la zgarieturi Afișează o dată a lunii Cronometru Acoperire luminescentă, care asigură o iluminare de lungă durată în întuneric chiar și după o scurtă expunere..

1.320,00Lei

CASIO

Ceas barbatesc Casio Edifice Chronograph - EFB-710D-2AVUEF Bratara din oțel inoxidabil Carcasa din oțel inoxidabil Cristal de safir rezistent la zgarieturi Afișează o dată a lunii Cronometru Acoperire luminescentă, care asigură o iluminare de lungă durată în întuneric chiar și după o scurtă expunere..

1.320,00Lei

CASIO

Ceas barbatesc Casio Edifice Chronograph - EFB-710D-7AVUEF Bratara din oțel inoxidabil Carcasa din oțel inoxidabil Cristal de safir rezistent la zgarieturi Afișează o dată a lunii Cronometru Acoperire luminescentă, care asigură o iluminare de lungă durată în întuneric chiar și după o scurtă expunere..

1.320,00Lei

CASIO

Ceas barbatesc Casio Edifice Chronograph - EFR-526L-2CVUEF Curea din piele naturala Carcasa din oțel inoxidabil Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Afișează o dată a lunii Cronometru Acoperire luminescentă, care asigură o iluminare de lungă durată în întuneric chiar și după o scurtă expunere la..

526,00Lei

CASIO

Ceas barbatesc Casio Edifice Chronograph - EFR-574D-1AVUEF Bratara din oțel inoxidabil Carcasa din oțel inoxidabil Cristal de safir rezistent la zgarieturi Afișează o dată a lunii Cronometru Acoperire luminescentă, care asigură o iluminare de lungă durată în întuneric chiar și după o scurtă expunere..

991,00Lei

Ceasuri pentru bărbați CASIO

Nu este nevoie de multe cuvinte când marca vorbește de la sine. Casio nu este doar o companie, ci o instituție. Este una dintre primele asociații care vin în minte pentru milioane de oameni din întreaga lume atunci când se gândesc la „acuratețe”.

Istorie

Compania a fost înființată în 1947. Este, de asemenea, pionierul în producerea primelor calculatoare electronice din lume. De-a lungul anilor, marca a evoluat. Pe lângă faptul că este un producător de calculatoare, este recunoscut și ca un loc în care sunt create telefoane mobile de calitate, camere digitale, instrumente muzicale și, bineînțeles, ceasuri electronice.

Ceasurile oferite de brand nu sunt doar un accesoriu, ci o înaltă realizare a tehnologiei moderne. Acestea includ inovații care sunt încă dezvoltate de alți producători. În ceea ce privește prețul, acesta variază destul de mult. De la o sumă complet accesibilă oricărui buget până la o investiție mai serioasă decât cumpărarea unui computer. Dar merita.

Ce pot fi ceasurile Casio

 • Calitate. Sticlă minerală din safir, lanț oxidat din silicon sau oțel inoxidabil, mișcare cu quartz... Compania nu face compromisuri cu nimic în drumul către un produs fără cusur.
 • Potrivit pentru viața de zi cu zi. Ei vă sunt alături în fiecare moment al zilei și vă ajută să îndepliniți o mare varietate de sarcini.
 • Excelent pentru sport și petrecere a timpului liber. Rezistența lor excepțională și rezistența dovedită la apă le fac să fie completarea ideală pentru vacanța dumneavoastră. Ele vă vor ajuta să vă urmăriți realizările sportive și să numărați secundele când înotați sau scufundați.
 • O investitie perfecta. Clasa înaltă dovedită merită să devină parte din stilul tău și din viața ta de zi cu zi. Se va achita la timp cu servicii fidele și muncă perfectă.
 • Multifuncțional. În funcție de modelul pe care îl alegeți, vă puteți bucura de o mulțime de extra. Afișarea unei zile a săptămânii și a datei lunii sunt doar începutul bonusurilor adăugate la ceas. De fapt, merită o secțiune separată. Vezi detalii mai jos.

Ce îi face speciali

Acest brand este cel care introduce o serie de inovații. În diferitele modele, puteți beneficia de:

 • Baterie solară. Este încărcat de soare și are un indicator al energiei disponibile. Încărcarea acumulată îi permite să fie folosit chiar și în absența luminii naturale.
 • Ora mondială. Printre opțiunile posibile se numără verificarea orei în diferite puncte din lume.
 • Verificare radio. Precizia perfectă a unora dintre produse este garantată de o conexiune radio care compară permanent minutele și secundele de pe afișajul tău cu ora astronomică.
 • Iluminare display LED. Te ajută să fii punctual în orice parte a zilei, indiferent de circumstanțe.
 • Verificare GPS. Acestea sunt ajustate automat la ora locală, chiar dacă treceți granițele diferitelor țări.
 • Rezistența la impact. Această caracteristică face ca produsele să fie ideale chiar și pentru bărbații cu cea mai dinamică viață de zi cu zi;
 • Alarma. Aveți de ales dacă să o configurați întâmplător sau să pariați pe declanșarea zilnică;
 • Rezistenta exceptionala la apa. Unele dintre oferte sunt făcute pentru a rezista până la 20 de bari de presiune. Asta înseamnă că poți face mai mult decât să le pulverizezi sau să faci un duș cu ele. Nu există pericolul de a le deteriora chiar dacă te scufunzi la o adâncime de până la 10 metri;
 • Altimetru pentru măsurarea presiunii atmosferice;
 • Calculator;
 • Cronometru;
 • Termometru;
 • Busolă.

De ce să alegeți fusul orar?

Avantajele magazinului nostru online sunt clare și specifice:

 • Cele mai bune preturi posibile;
 • Opțiune de cumpărare în rate;
 • Site ușor de utilizat;
 • Livrare gratuită și rapidă.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei