Ceasuri pentru copii CASIO

18 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
CASIO

Ceas digital Casio pentru copii - Colecția Casio - LW-200-1AVDF Mișcare cu cuarț japonez Ecran digital Sticlă din material polimeric (plexiglas) Carcasa din material polimeric Curea din silicon Calendar complet automat până în 2099. Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Iluminare display ..

224,00Lei

CASIO

Casio LW-200-1A Ceas pentru copii LW-200-1A Sticlă cu suprafață sferică Curea din material polimeric Iluminare LED Afișează ora în două fusuri orare diferite în același timp Cronometru 1/100-24 h Timp maxim măsurat - 24 de ore Precizie-1/100 de secundă Alarma zilnică Posibilitate de semnal sonor la ..

150,00Lei

CASIO

Producator Casio Număr de referință LW-200-1BVEG Potrivit pentru unisex Garantie 2 ani Colecția Casio Culoare principală Negru Carcasa Formă rotundă Material Carcasa Polimer Diametrul carcasei (mm) 38 Principalele caracteristici Sticla Un tip de sticla care se zgarie usor, dar si se lustruieste usor..

195,00Lei

CASIO

Producator Casio Număr de referință LW-203-1BVEF Garantie 2 ani Colecție clasică Carcasa Formă Ovală Material Carcasa Polimer Dimensiuni carcasa (mm) 38 x 35 Principalele caracteristici Sticla Un tip de sticla care se zgarie usor, dar si se lustruieste usor. Plexiglas Afișaj digital Culoarea afișaju..

218,00Lei

CASIO

Ceas Casio analog pentru copii - LRW-200H-1EVDF Forma Carcasaului: rotundă Material Carcasa: polimer Diametrul carcasei (mm): 34 Sticla: un tip de sticla care se zgarie usor, dar se lustruieste si usor. Plexiglas Afișaj: analogic Data: Da Mecanism: Alimentat de la baterie. Cuarţ Rezistenta la apa: P..

182,00Lei

CASIO

Ceas Casio analog pentru copii - LRW-200H-2EVDR Forma Carcasaului: rotundă Material Carcasa: polimer Diametrul carcasei (mm): 34 Sticla: un tip de sticla care se zgarie usor, dar se lustruieste si usor. Plexiglas Afișaj: analogic Data: Da Mecanism: Alimentat de la baterie. Cuarţ Rezistenta la apa: P..

182,00Lei

CASIO

Ceas copii CASIO - LA-20WH-2AEF Mișcare: cuarț/funcționează cu baterie/ Cadran: digital Dimensiuni ceas: 35 mm x 30 mm Tip sticla: Plexiglas Rezistenta la apa: 3 bar/stropi de apa/ Material Carcasa: polimer Cureaua/Lant: Curea albastra din polimer Calendar: digital Garanție: 24 de luni, internaționa..

188,00Lei

CASIO

Producator Casio Număr de referință LW-200-4AVEG Potrivit pentru unisex Garantie 2 ani Colecția Casio Culoare principală Negru Carcasa Formă rotundă Material Carcasa Polimer Diametrul carcasei (mm) 38 Principalele caracteristici Sticla Un tip de sticla care se zgarie usor, dar si se lustruieste usor..

195,00Lei

CASIO

Producator Casio Număr de referință LW-203-4AVEF Potrivit pentru femei Garantie 2 ani Colecția Casio Carcasa Formă Ovală Material Carcasa Polimer Dimensiuni carcasa (mm) 38 x 35 Principalele caracteristici Sticla Un tip de sticla care se zgarie usor, dar si se lustruieste usor. Plexiglas Afișaj digi..

221,00Lei

CASIO

Producator Casio Număr de referință LA-20WH-4A1EF Potrivit pentru unisex Garantie 2 ani Colecția Casio Carcasa Formă dreptunghiulară Material Carcasa Polimer Dimensiuni caroserie (mm) 35 x 30 Principalele caracteristici Sticla Un tip de sticla care se zgarie usor, dar si se lustruieste usor. Plexigl..

188,00Lei

CASIO

Producator Casio Număr de referință LRW-200H-4BV Potrivit pentru copii Garantie 2 ani Colecția Casio Culoare principală Alb Carcasa Formă rotundă Material Carcasa Polimer Diametrul carcasei (mm) 34 Principalele caracteristici Sticla Un tip de sticla care se zgarie usor, dar si se lustruieste usor. P..

188,00Lei

CASIO

Ceas digital Casio pentru copii - LA-20WH-1ADF Carcasa: polimer Cureaua: polimer Rezistenta la apa: 3 bar Tip: Masculin Culoare neagră Tip de citiri: Digital Sticla: minerala Funcții principale: Cronometru Alarma Calendar Format 12/24 ore Semnal orar: Da Precizie: 30 ± secunde pe lună Durata de viaț..

221,00Lei

CASIO

Ceas digital Casio pentru copii - LA-20WH-1BDF Carcasa: polimer Cureaua: polimer Rezistenta la apa: 3 bar Tip: Masculin Culoare neagră Tip de citiri: Digital Sticla: minerala Funcții principale: Cronometru Alarma Calendar Format 12/24 ore Semnal orar: Da Precizie: 30 ± secunde pe lună Durata de viaț..

221,00Lei

CASIO

Ceas digital Casio pentru copii - LA-20WH-1CDF Carcasa: polimer Cureaua: polimer Rezistenta la apa: 3 bar Tip: Masculin Culoare neagră Tip de citiri: Digital Sticla: minerala Funcții principale: Cronometru Alarma Calendar Format 12/24 ore Semnal orar: Da Precizie: 30 ± secunde pe lună Durata de viaț..

221,00Lei

CASIO

Ceas digital Casio pentru copii - LA-20WH-4ADF Carcasa: polimer Cureaua: polimer Rezistenta la apa: 3 bar Tip: Masculin Culoare neagră Tip de citiri: Digital Sticla: minerala Funcții principale: Cronometru Alarma Calendar Format 12/24 ore Semnal orar: Da Precizie: 30 ± secunde pe lună Durata de viaț..

221,00Lei

CASIO

Ceas digital Casio pentru copii - LA-20WH-9ADF Carcasa: polimer Cureaua: polimer Rezistenta la apa: 3 bar Tip: Masculin Culoare neagră Tip de citiri: Digital Sticla: minerala Funcții principale: Cronometru Alarma Calendar Format 12/24 ore Semnal orar: Da Precizie: 30 ± secunde pe lună Durata de viaț..

221,00Lei

Ceasuri pentru copii CASIO

Iar cei mici merită produse high-end

Calitate ireproșabilă, aspect atractiv și prețuri accesibile - totul este asigurat de gigantul tehnologic japonez.

Compania se numără printre liderii consacrați ai pieței de echipamente de mai bine de un secol. De la calculatoare la instrumente muzicale și telefoane la ceasuri. Accesoriile mărcii se remarcă prin calități excepționale și numeroase funcții utile. Copiii tăi merită.

Ce trebuie să știm atunci când alegem un ceas Casio pentru copii

 • Băiat / fată - Brandul oferă o abundență bogată de modele, printre care copilul tău cu siguranță își va găsi pe al său. Atât culorile, cât și diferitele specificități de design fac ca fiecare propunere să fie atractivă într-un mod unic. Și există opțiuni care ar atrage atât tinerii domni, cât și domnișoarele.
 • Vârsta – În mod clar, ceea ce îi atrage pe cei mici diferă de ceea ce se potrivește gusturilor adolescenților. Producătorul a avut grijă să satisfacă toate cerințele.
 • Preferințe de culoare – Paleta oferită de gigantul japonez include nenumărate culori și nuanțe. Fiecare copil are culoarea lui preferată. L-ai găsit pe al tău în catalogul de modele?
 • Dimensiunea carcasei și curelei – încheietura mâinii celor mici este fină și delicată. Deși produsele companiei au o mulțime de aplicații și funcții, design-urile lor sunt, de asemenea, adecvate vârstei.

Funcționalități

 • Mecanic/digital. Ambele variante sunt de o calitate impecabila. Alegerea se rezumă la preferințele personale. Odată cu afișarea modelelor electronice, există de obicei o opțiune de a adăuga mai multe funcții. Însă cadranul cu mâini este un clasic.
 • Protectia apei. Ofertele brandului sunt extrem de fiabile și rezistente nu numai la pulverizarea ușoară, ci și la umezire și scăldat. Rezistența lor la apă ajunge la 10 bari.
 • Putere. Sticla întărită de pe cadran este cea mai bună alegere pe care ați putea-o face pentru viața de zi cu zi dinamică a fiului (fiicei) dumneavoastră.
 • Calendar. Unele modele arată doar ziua săptămânii și data, în timp ce altele arată și luna.
 • Cronograf/cronograf. Ar putea fi extrem de util purtătorului său atunci când are nevoie să măsoare un anumit interval de timp.
 • Alarma. O caracteristică foarte valoroasă pentru studenți și oricine trebuie să-și amintească o întâlnire. Unele modele sunt echipate cu opțiunea de a seta mai multe alarme.
 • Iluminat. Poți fi sigur că micuțul poate ține evidența timpului în orice circumstanțe.
 • Curea/lanț. Există o mulțime de alegere aici. Există atât curele elastice din material textil, cât și din silicon. Pentru lanturi, vei ezita intre varianta clasica din otel si una din material polimeric.

De ce să alegeți Tmezone

Ne-am dovedit corectitudinea clienților noștri de multe ori. Poți conta pe noi pentru:

 • Un catalog bogat de produse.
 • Calitate verificată și origine dovedită.
 • Cele mai actuale modele de la Casio. Timezone este un reprezentant oficial al companiei.
 • Site ușor de utilizat, cu navigare convenabilă și comandă ușoară.
 • Livrare gratuită și rapidă;
 • Preturi mici si numeroase promotii.

Vă așteptăm!

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei