Ceasuri barbati SUPERIOR

42 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
Q&Q

Ceas automat pentru bărbați Q&Q Superior Skeleton - S09A-500VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare automată japoneză Miyota 8N24 cu 21 de bijuterii Capcană pentru spate din sticlă Sticlă din cristal mineral Apel analogic - (oră, minut, secundă) Carcasa din oțel inoxidabil Bratara d..

806,00Lei

Q&Q

Ceas automat pentru bărbați Q&Q Superior Skeleton - S09A-502VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare automată japoneză Miyota 8N24 cu 21 de bijuterii Capcană pentru spate din sticlă Sticlă din cristal mineral Apel analogic - (oră, minut, secundă) Carcasa din oțel inoxidabil Bratara d..

826,00Lei

Q&Q

Ceas analog de dama Q&Q Superior - C53A-001VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Diametru carcasa: 29..

266,00Lei

Q&Q

Ceas analog de dama Q&Q Superior - C53A-002VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Diametru carcasa: 29..

266,00Lei

Q&Q

Ceas analog de dama Q&Q Superior - S401J222Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 30,00 mm. Grosimea carcasa:..

240,00Lei

Q&Q

Ceas analogic Q&Q Superior pentru bărbați - C20A-001VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 42,00 mm. Grosimea carcasei: 10,3 mm. Lu..

240,00Lei

Q&Q

Ceas analogic Q&Q Superior pentru bărbați - C20A-004PY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 42,00 mm. Grosimea carcasei: 10,3 mm..

240,00Lei

Q&Q

Ceas barbatesc Q&Q Superior - C21A-001VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 42,00 mm. Grosimea carcasei: 9,..

247,00Lei

Q&Q

Ceas barbatesc Q&Q Superior - C21A-003VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 42,00 mm. Grosimea carcasei: 9,..

240,00Lei

Q&Q

Ceas barbatesc Q&Q Superior - C21A-004VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 42,00 mm. Grosimea carcasei: 9,..

247,00Lei

Q&Q

Ceas analogic Q&Q Superior pentru bărbați - C22A-003PY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 42,00 mm. Grosimea carcasei: 9,6 mm. Lun..

240,00Lei

Q&Q

Ceas analog pentru bărbați Q&Q Superior - C23A-002VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 44,00 mm. Grosimea carcasei: 10,65 mm. Lun..

234,00Lei

Q&Q

Ceas analog pentru bărbați Q&Q Superior - C23A-004VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 44,00 mm. Grosimea carcasei: 10,65 mm. Lun..

234,00Lei

Q&Q

Ceas barbatesc Q&Q Superior - C51A-002VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Diametru carcasa: 42,00 m..

280,00Lei

Q&Q

Ceas barbatesc Q&Q Superior - C51A-003VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Diametru carcasa: 42,00 m..

280,00Lei

Q&Q

Ceas barbatesc Q&Q Superior Chronograph - C54A-502VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afișează ziua..

426,00Lei

Alegerea elegantă ca investiție acceptabilă

Un accesoriu elegant nu trebuie să fie prea scump. Q&Q au dovedit de mult că luxul poate fi complet accesibil. Superior este linia elegantă a companiei. Colecția creată pentru clienții care câștigă respect și creează respect. Este o investitie la un pret acceptabil in imaginea unui om de succes. Catalogul ei merită verificat.

Pentru ce ocazii sunt potrivite?

Aspectele lor o arată. Ceasurile care poartă această marcă sunt un plus excelent pentru aspectul bărbatului modern și elegant. Sunt croite după cele mai recente tendințe de modă, dar la baza lor sunt clasicele. Unele dintre modele, cu liniile lor curate, vor atrage tradiționaliștii. Există și opțiuni cu aspect retro. De asemenea, veți întâlni variații ale temei cu o varietate de accente inspirate de diverse tendințe de design contemporan.

Puteți purta aceste accesorii elegante la o întâlnire de afaceri și la o cină formală. Și poți să-ți alegi modelul special care îți va fi alături toată ziua în fiecare angajament și te va ajuta să ții pasul cu programul tău.

Cum să faci alegerea corectă

  • Apelează. Ai de ales între forma clasică rotundă și câteva soluții mai excentrice precum pătratul, dreptunghiul și diverse ovale. Sunt interesante și variațiile mâinilor și numerelor. Ele pot fi curate sau cu un element de tachinare precum asimetria. Există și mâini care strălucesc în întuneric.
  • Curea sau lanț. Depinde de gustul și stilul tău personal. Există modele destul de elegante de ambele tipuri. Cu toate acestea, cureaua din piele este clasicul atemporal, în timp ce lanțul este opțiunea mai modernă. Pentru a vă îngreuna alegerea, Superior a oferit și o varietate de opțiuni cu o curea din material textil sau din silicon.
  • Mișcare cu cuarț. Există o singură opțiune aici și eficacitatea ei este incontestabilă. Mecanismul, care a funcționat impecabil de ani de zile, măsoară secundele folosind un cristal de cuarț și o baterie. După expirarea încărcăturii, acesta poate fi înlocuit, dar este mai bine să îl faci de un specialist, pentru a nu sparge hemeticitatea.
  • Rezistenta la apa. Verificați specificațiile modelului ales. Unele pot rezista doar la expunerea zilnică normală la apă, cum ar fi stropirea ușoară. Dar există și cele care au fost testate și dovedite că rezistă până la 5 bari.
  • Caracteristici suplimentare. Unele dintre oferte sunt echipate cu cronograf, cu optiunea de a afisa ziua saptamanii si/sau data. De asemenea, puteți găsi un ceas cu alarmă.

De ce să alegeți fusul orar?

  • Magazinul nostru online conține o selecție uriașă de produse de calitate;
  • Puteți răsfoi și restrânge opțiunile cu ușurință și convenabil folosind meniul nostru funcțional;
  • Prețurile noastre sunt mici, iar reducerile și ofertele speciale sunt zilnice;
  • Comanda se face fara probleme, iar livrarea se face integral pe cheltuiala noastra.
  • Ai nevoie de mai multe argumente?

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei