WESTAR Ceasuri de dama

36 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
WESTAR

Ceas analog de dama Westar - W-1777GPN108 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

375,00Lei

WESTAR

Ceas analog de dama Westar - W-4544STN137 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in..

435,00Lei

WESTAR

Ceas analog de dama Westar Sapphire - W-1811STZ107 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă rezistentă la zgârieturi din cristal de safir Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani L..

240,00Lei

WESTAR

Ceas analog de damă Westar Zing - W-0015STZ111 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analog de sidef Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

308,00Lei

WESTAR

Ceas analog de damă Westar Zing - W-0016GPZ107 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

420,00Lei

WESTAR

Ceas analog de damă Westar Zing - W-0016STZ107 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

458,00Lei

WESTAR

Ceas analog de damă Westar Zing - W-0790GPZ102 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

412,00Lei

WESTAR

Ceas analog de dama Westar Zing - W-0850STZ107 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

518,00Lei

WESTAR

Ceas analog de damă Westar Zing - W-0897GPZ102 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

578,00Lei

WESTAR

Ceas analog de damă Westar Zing - W-0983STZ111 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

540,00Lei

WESTAR

Ceas analog de damă Westar Zing - W-0990STZ107 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

510,00Lei

WESTAR

Ceas analog de damă Westar Zing - W-1496GPN102 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

360,00Lei

WESTAR

Ceas analog de dama Westar Zing - W-1496GPN103 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

360,00Lei

WESTAR

Ceas Analogic Westar pentru Damă - W-1498GPN103 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

375,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar - W-5382GPN107 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) br/> Sticla din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in t..

375,00Lei

WESTAR

Ceas de damă Westar - W-0939STZ107 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă de cristal mineral Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lanț din oțel inoxidabil de înaltă calitate Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) 2 ani garantie Livrare gratuita in toata tara...

425,00Lei

WESTAR Ceasuri de dama

Tentație la modă în lumea ceasurilor

Cu conceptul de a ridica ceasul la înălțimea unui accesoriu de modă neprețuit, marca Westar creează nu doar ceasuri, ci și podoabe elegante pentru doamnele cu gust.

De ce să cumpărați un ceas de damă Westar?

De la înființarea sa în 1985, compania a reușit să câștige inimile oamenilor din peste 50 de țări din întreaga lume. Principiul este simplu: calitate impecabilă combinată cu un aspect sofisticat la un preț competitiv. Ce doamnă ar putea rezista unei asemenea combinații?

Proiecta

  • Variații pe tema „estetică”. Multe dintre modele au formă de brățări. Le poți adăuga la ținuta ta pentru orice ocazie formală, o cină elegantă sau o întâlnire.
  • Pentru doamnele de afaceri. Dacă aspectul exagerat de îngrijit ar interfera cu protocolul strict de afaceri, poți profita de propunerile cu aspect clasic: un cadran rotund în combinație cu o curea din piele. Unele dintre ele sunt variate cu un accent de pietre discrete sau cu putin mai multa stralucire.
  • Tentații ale modei. Pentru fanii tendințelor moderne, există propuneri cu un aspect mai spart. Un cadran pătrat sau romboidal, asimetrie, pietre în locuri neobișnuite, aurire, lanțuri cu plasă non-standard... sunt doar câteva dintre surprizele pe care le găsim în catalogul Westar. Este dificil să faci o alegere între o astfel de varietate.

Mai multe despre crafting

  • Carcasa și lanțul sunt realizate din oțel de înaltă calitate;
  • Mecanismul este cuarț – cea mai bună alegere, combinând precizia și funcționalitatea;
  • Multe dintre modele au fost adăugate funcții suplimentare, cum ar fi afișarea zilei și a datei sau un cronograf.

De ce să alegeți fusul orar?

Știm că cumpărăturile online sunt o comoditate pentru tine, dar misiunea noastră este să facem și o plăcere. Ne străduim să îmbunătățim constant magazinul nostru cu noi îmbunătățiri, o multitudine de mărci și oferte grozave. Oferim mii de produse de la zeci de producători de renume mondial. Puteți avea deplină încredere în noi pentru calitatea articolelor oferite, deoarece lucrăm doar cu importatori autorizați. Fiecare dintre produse are o garantie.

Prețurile noastre sunt cele mai bune posibile de pe piață, dar oferim constant mai multe promoții și reduceri. Ne-am gândit și la cei care nu doresc să facă această investiție în stilul lor cu o singură plată. Ei pot profita de schemele noastre de rambursare în 3 sau 6 rate.

Ultimul compliment pentru clienții noștri este livrarea achiziției, costul căruia îl acoperim integral.

Ți-ai făcut alegerea?

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei