Ceasuri pentru bărbați TIMEX

3 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
TIMEX

Mișcare cu cuarț Rezistenta la apa 5 ATM Stil: Sportiv Cadran: analogic Material corp: metal Culoare caroserie: camuflaj Coperta: corp Mat Culoare curea/brățară: Multicolor Capac curea: Matovoovo Luminescență: săgeți Tip cadran: analogic Tema: zilnic Închidere: cataramă Material sticla Sticla minera..

378,00Lei

TIMEX

Ceas analog pentru bărbați Timex Perpetual Calendar - T2J891 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Funky Indiglo - atunci când coroana este apăsată..

562,00Lei

TIMEX

Ceas analog pentru bărbați Timex Perpetual Calendar - T2M505 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Funky Indiglo - atunci când coroana este apăsată..

575,00Lei

Ceasuri pentru bărbați TIMEX

Ingeniozitatea americană față de tradiția europeană

Precizia este semnul lor distinctiv, iar designul atractiv este forța lor motrice. Ei vin de peste Ocean și își susțin cu mândrie imaginea ca fiind sinonim cu calitate.

Mai mult de un secol

Timex este unul dintre mărcile cu cea mai lungă istorie, începutul căruia a avut loc în 1854. Compania a fost fondată în Waterbury, Connecticut, SUA. La începutul secolului al XX-lea, printre clienții ei se număra însuși Mark Twain, care deținea ceasul ei de buzunar. A parcurs un drum lung, dar astăzi brandul se află cu mândrie printre liderii din industrie la nivel mondial.

Ce modele de bărbați veți găsi pe site-ul nostru

Compania oferă clienților săi un catalog bogat de modele, inclusiv:

 • Clasic. Modelul curat, cu cadran analog rotund și curea din piele, va fi mereu în stil. Îl veți găsi și la Timex. Adaosul perfect pentru imaginea ta elegantă, accesoriul perfect pentru o întâlnire de afaceri, pentru un eveniment formal sau cină.
 • Sport. O paletă bogată de modele sportive este planificată pentru viața de zi cu zi dinamică a omului modern. Analogice sau electronice, cu lant de otel sau cu curea din silicon, variatiile sunt diverse si capabile sa satisfaca orice gust.
 • În fiecare zi. Există multe oferte interesante care s-ar potrivi bine, atât în viața de zi cu zi a afacerilor, cât și în timpul liber al domnilor.

Caracteristici

 • Calitate. Ingeniozitatea americană adăugată tradiției europene nu poate să nu dea un rezultat excelent. Ceasurile brandului sunt extrem de precise, datorita mecanismului cuart, iar materialele de calitate din care sunt realizate garanteaza folosirea lor pe termen lung.
 • Rezistenta la apa. Fiecare dintre opțiunile oferite este rezistentă la umezirea accidentală cauzată de activitățile zilnice normale, iar modelele cu un factor mai mare sunt concepute pentru a rezista la înot sau la scufundarea intenționată în apă.
 • Data, cronograf. Majoritatea ceasurilor companiei au aceste caracteristici ca un plus. Așadar, puteți afla nu numai despre ora exactă, ci și despre ziua lunii și săptămâna, precum și să vă folosiți accesoriul pe post de cronometru.
 • Gama de prețuri. Produsele de calitate ale mărcii pot fi găsite în gama de prețuri medii, făcându-le accesibile și preferate de mulți.

De ce să alegeți fusul orar?

 • Comanda usoara si rapida. Magazinul nostru online este maxim funcțional și ușor de utilizat.
 • Alegere larga. Puteți să răsfoiți sute de modele și să restrângeți selecția la funcțiile dorite folosind meniul nostru de categorii și subcategorii abundente.
 • Preturi accesibile. Nu numai că oferim prețuri extrem de competitive, dar vă surprindem și cu numeroase promoții în fiecare zi.
 • Achiziție cu plată. Modelele de peste 100 BGN pot fi plătite în trei sau șase rate.
 • Livrare gratuită și rapidă.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei