Ceasuri pentru copii CHARLES DELON

36 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
CHARLES DELON

ceas CHD-425901 Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

60,00Lei

CHARLES DELON

ceas CHD-425904 Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

60,00Lei

CHARLES DELON

ceas CHD-425905 Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

60,00Lei

CHARLES DELON

ceas CHD-495704 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunz..

90,00Lei

CHARLES DELON

ceas CHD-495705 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunz..

90,00Lei

CHARLES DELON

ceas CHD-504716 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunz..

90,00Lei

CHARLES DELON

ceas CHD-508303 Ceasuri cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

88,00Lei

CHARLES DELON

ceas CHD-508304 Ceasuri cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

88,00Lei

CHARLES DELON

ceas CHD-508306 Ceasuri cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

88,00Lei

CHARLES DELON

ceas CHD-508307 Ceasuri cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

88,00Lei

CHARLES DELON

Ceas digital CHD-552105 Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Afișează ziua și data pocăinței Potrivire automată a datei și anului Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci..

70,00Lei

CHARLES DELON

Ceas digital CHD-552205 Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Afișează ziua și data pocăinței Potrivire automată a datei și anului Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci..

70,00Lei

CHARLES DELON

Ceas digital CHD-552403 Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Afișează ziua și data pocăinței Potrivire automată a datei și anului Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci..

75,00Lei

CHARLES DELON

Ceas pentru copii CHD-560803 Sticlă polimerică Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

120,00Lei

CHARLES DELON

Ceas pentru copii CHD-560806 Sticlă polimerică Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

120,00Lei

CHARLES DELON

Ceas pentru copii CHD-560807 Sticlă polimerică Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

120,00Lei

Ceasuri pentru copii CHARLES DELON

Vesele, interesante, colorate... ceasurile din colecția pentru copii Charles Delon sunt o bucurie pentru ochi. Cu toate acestea, aspectul lor atractiv este departe de singurul lor avantaj. Pentru că copiii merită un produs de calitate la fel ca și părinții lor.

Ce modele pentru copii oferă brandul

Designerii de la Charles Delon au reușit să transmită ideea companiei în cel mai bun mod posibil în colecția pentru cei mici. Ofertele pentru ei sunt variate și variate:

 • Mecanic. Ofertele minunate cu cadrane și mâini clasice îi ispitesc pe doamnele și domnișoarele.
 • Digital. Cu aspectul lor sportiv și culorile vesele, ele completează perfect aspectul proprietarilor lor. Funcții suplimentare precum ziua, data, cronometrul, alarma și altele fac din produsul o adevărată valoare pentru copii.
 • Potrivit pentru băieți și fete. Există o selecție suficient de largă atât pentru tinerii sportivi, cât și pentru doamnele îngrijite. Există și opțiuni universale. Unele dintre ofertele pentru domnișoare sunt chiar în formă de brățară sau decorate cu pietre delicate.
 • In functie de varsta. Desigur, la vârste diferite se bucură de lucruri diferite. De aceea, Charles Delon a avut grijă să-i mulțumească atât pe cei mai tineri, care tocmai au învățat să folosească un ceas, cât și pe adolescenți, care sunt atât de grăbiți să crească și tânjesc după modele elegante care să-i facă să se simtă mai în vârstă.
 • Cu culorile curcubeului. Dacă cataloagele pentru adulți abundă cu modele clasice și culori pastelate, aici situația este total inversă. Variante în culori strălucitoare creează o stare de spirit minunată.

Caracteristici

Faptul că modelele sunt pentru cei mai tineri clienți înseamnă că compania nu numai că nu face compromisuri la calitate, dar se străduiește pentru rezultate și mai bune:

 • Mișcare – O mișcare impecabilă de cuarț conduce mâinile. Te poți baza pe el ani de zile, datorită cantității minime de energie pe care o consumă.
 • Sticla – Sticla minerala garanteaza o calitate ridicata a imaginii.
 • Lanț – Indiferent dacă alegi un model cu lanț sau curea, acesta va fi la fel de confortabil și pentru copilul tău. Materialele flexibile asigură o potrivire perfectă pe încheietura mâinii.
 • Corp - Corpul metalic este puternic și durabil.
 • Rezistenta la apa – O proprietate extrem de importanta pentru orice ceas pentru copii. Faptul ca rezista la riscurile zilnice de udare asigura folosirea sa indelungata si liniste sufleteasca pentru tine si copilul tau. Unele dintre modele sunt rezistente la apă până la 10 bar.
 • Funcții – De la calendar la alarmă și cronometru, își ajută și își încântă proprietarii.

De ce să ai încredere în fus orar

 • Selecția bogată pe care o oferim vă va face pe copilul dumneavoastră sau pe dumneavoastră (dacă alegeți un cadou secret) să ezite mult.
 • Prețurile de chilipir din magazinul nostru online sunt o adevărată tentație. Calitatea dovedita oferita de companie va sta la dispozitie la preturi cu adevarat atractive.
 • Beneficiezi de transport rapid și gratuit, indiferent de valoarea achiziției.
 • Garanția calității este obligatorie și o primești împreună cu conosamentul de la curier.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei