Ceasuri barbati CITIZEN

88 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
CITIZEN

Ceas barbatesc automat Citizen Titanium - NH9120-11E Mecanism automat Cadran analogic Sticlă rezistentă la zgârieturi din cristal de safir Carcasa din titan Curea din piele naturala Diametru carcasa: 41,00 mm. Rezistenta la apa 10 BAR - Permite baie, inot si scufundari (pana la 5 metri) Garantie: 2 ..

1.605,00Lei

CITIZEN

Ceas barbatesc automat Citizen Titanium - NH9120-88A Mecanism automat Cadran analogic Sticlă rezistentă la zgârieturi din cristal de safir Carcasa din titan Bratara de titan Diametru carcasa: 41,00 mm. Rezistenta la apa 10 BAR - Permite baie, inot si scufundari (pana la 5 metri) Garantie: 2 ani La c..

1.702,00Lei

CITIZEN

Ceas analog pentru bărbați Citizen - BI5070-06A Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Diametru carcasa: 40,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa...

385,00Lei

CITIZEN

Ceas analog pentru bărbați Citizen - BI5070-57A Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Diametru carcasa: 40,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise..

435,00Lei

CITIZEN

Ceas analog pentru bărbați Citizen - BI5072-01A Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Diametru carcasa: 40,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa...

435,00Lei

CITIZEN

Ceas analog pentru bărbați Citizen - BI5074-56A Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Diametru carcasa: 40,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise..

482,00Lei

CITIZEN

Ceas barbatesc Citizen Basic Automatic - NH8390-20LE Mecanism automat Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Diametru carcasa: 40,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de a..

970,00Lei

CITIZEN

Ceas barbatesc Citizen Basic Automatic - NH8393-05AE Mecanism automat Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Diametru carcasa: 40,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de a..

1.095,00Lei

CITIZEN

Ceas barbatesc Citizen Chronograph - AN8165-59E Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afisaj 12/24 ore Cronograf Diametru carcasa: 44,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi uso..

795,00Lei

CITIZEN

Ceas barbatesc Citizen Chronograph - AN8174-58E Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afisaj 12/24 ore Cronograf Diametru carcasa: 40,00 mm. Rezistenta la apa 10 BAR - Permite baie, inot si ..

795,00Lei

CITIZEN

Ceas barbatesc Citizen Chronograph - AN8180-55E Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afisaj 12/24 ore Cronograf Diametru carcasa: 44,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi uso..

795,00Lei

CITIZEN

Ceas barbatesc Citizen Chronograph - AN8190-51L Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afisaj 12/24 ore Cronograf Diametru carcasa: 42,00 mm. Rezistenta la apa 10 BAR - Permite baie, inot si ..

728,00Lei

CITIZEN

Ceas analog pentru bărbați Citizen Eco-Drive - AW0110-82EE Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Baterie solară Diametru carcasa: 44 mm. Rezistenta la apa 10 BAR - P..

728,00Lei

CITIZEN

Ceas analog pentru bărbați Citizen Eco-Drive - AW0110-82LE Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Baterie solară Diametru carcasa: 44 mm. Rezistenta la apa 10 BAR - P..

728,00Lei

CITIZEN

Ceas analog pentru bărbați Citizen Eco-Drive - AW1231-58A Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Baterie solară Diametru carcasa: 40 mm. Grosimea carcasei: 9 mm. Greutate: 117 g. Rezistenta l..

645,00Lei

CITIZEN

Ceas analog pentru bărbați Citizen Eco-Drive - AW1231-58B Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Baterie solară Diametrul carcasei: 40 mm. Grosimea carcasei: 9 mm. Greutate: 117 g. Rezistenta..

645,00Lei

Ceasuri barbati CITIZEN

Este unul dintre primele mărci care îi vine în minte oricărei persoane din lume când se gândesc la ceasuri. Nu poate fi o coincidență, nu-i așa?

Citizen și-a început istoria în urmă cu un secol, în 1918, când ceasornicarul Rudolf Schmidt a înregistrat marca în Elveția. Câțiva ani mai târziu, cu participarea investitorilor japonezi și elvețieni, compania în sine a fost fondată cu sediul în Tokyo.

Ce vă oferă Citizen

 • Calitate si fiabilitate . Brandul este simbolul lor incontestabil. Compania investește constant nu doar în producția de modele noi, mai actuale și atractive, ci și în cercetare care vizează îmbunătățirea tehnologiei, îmbunătățirea mecanismelor, descoperirea de noi și noi modalități de măsurare cu precizie a timpului.
 • Mișcarea cu cuarț. Spre deosebire de versiunile cu roată mecanică, acesta este alimentat de o baterie, iar folosindu-și energia foarte puțin, poate funcționa neobosit câțiva ani. Dar acesta nu este singurul său avantaj. Mâinile din acest mecanism sunt conduse de un mic cristal de cuarț, pe care electricitatea îl face să vibreze la frecvența secundelor și indică ora extrem de precis.
 • Tehnologia Eco-Drive. Este prima companie din lume care vinde un ceas cu o astfel de tehnologie. O inovație revoluționară în care electricitatea pentru a-și conduce mâinile este procurată de la soare. Multe dintre opțiunile pe care le puteți găsi la noi sunt tocmai cu Eco Drive.
 • Un grad ridicat de protectie la apa este urmatorul avantaj pe care il au modelele oferite de renumitul brand. Între 5 și 20 de metri este rezistența la apă a diferitelor tipuri pe care le veți găsi în catalogul nostru.
 • Ochelarii folositi de acest producator sunt de cea mai inalta calitate cu cel mai mic grad de zgarietura. Cel mai des folosit este cristalul de safir.
 • Stil și încredere. Enumerând toate extrasele și avantajele, totuși, să nu uităm că aceste produse nu sunt doar de înaltă calitate, ci și se disting printr -un design excepțional . Modelele pentru bărbați ale acestui brand sunt concepute într-o mare varietate de modele și pot satisface toate gusturile. Sunt disponibile cu cadran rotund și curea din piele pentru iubitorii clasici, sunt disponibile și cu un aspect sportiv și cu funcții suplimentare precum data, cronometru și multe altele pentru bărbații cu un stil de viață activ.

De ce din fusul orar

 • Selecție largă Avem un catalog detaliat cu zeci de modele ale mărcii. Poate că al tău se ascunde undeva printre ei.
 • Comoditate Magazinul nostru online este construit pentru a satisface pe deplin nevoile clientului. Puteți restrânge căutarea în funcție de criteriile dorite și puteți naviga cu ușurință prin caracteristicile produsului.
 • Preț În încercarea noastră de a oferi cele mai bune prețuri, pregătim oferte grozave în fiecare zi. Urmăriți-i!
 • Achitare Știm că o astfel de achiziție poate fi o investiție serioasă, dar știm și că merită. De aceea, vă oferim opțiunea de rambursare cu rate de rambursare convenabile pentru dvs.
 • Livrare gratuită și rapidă Procesăm fiecare comandă expres și livrăm în cel mai scurt timp posibil. Totodată, fără ca clientul să fi plătit un ban pentru serviciul de curierat.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei