ceasuri de bărbați APPELLA

10 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
APPELLA

Ceas automat elegant pentru bărbați APPELLA - AP-515-2003 Mișcare automată elvețiană 25 de bijuterii (alimentată de mișcarea mâinii) Bratara din oțel de înaltă calitate Carcasa din otel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 5 BAR..

674,00Lei

APPELLA

Ceas elegant bărbătesc APPELLA AP-285-2002 ceas cu mișcare cu quartz elvețian săgeți fosforescente agenda sticla de safir rezistenta la impact pe ceas carcasa si lantul din otel rezistent de inalta calitate rezistenta la apa - 3 bar..

441,00Lei

APPELLA

Ceas elegant bărbătesc APPELLA - AP-563-3001 Mișcare de cuarț elvețian Bratara de oțel Afișează o dată a lunii Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

365,00Lei

APPELLA

Ceas elegant bărbătesc APPELLA - AP-621-3011 Mișcare de cuarț elvețian Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

510,00Lei

APPELLA

Ceas elegant bărbătesc APPELLA - AP-743-2001 Mișcare de cuarț elvețian Bratara din oțel de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

400,00Lei

APPELLA

Ceas elegant bărbătesc APPELLA - AP-743-3001 Mișcare de cuarț elvețian Bratara din oțel de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

378,00Lei

APPELLA

Ceas elegant bărbătesc APPELLA - AP-745-4001 Mișcare cuarț elvețian/cronograf Bratara de oțel de înaltă calitate cu acoperire PVD auriu Afișează o dată a lunii Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

782,00Lei

APPELLA

Ceas elegant bărbătesc APPELLA - AP-755-1015 Mișcare cuarț elvețian/cronograf Bratara din oțel de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

370,00Lei

APPELLA

Ceas elegant bărbătesc APPELLA - AP-885-3001 Mișcare de cuarț elvețian Bratara din oțel de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

750,00Lei

APPELLA

Ceas elegant barbati APPELLA - AP-885-3004 Mișcare de cuarț elvețian Bratara din oțel de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Carcasa din oțel Sticla: cristal de safir Rezistenta la apa: 3 BAR..

750,00Lei

ceasuri de bărbați APPELLA

De ce să cumpărați un ceas pentru bărbați Appella?

De inalta clasa. Aceasta este cea mai scurtă și mai cuprinzătoare descriere a ceasurilor de la acest brand elvețian. Restul sunt detalii. Dar ne vom opri și asupra lor, merită și ei atenția ta.

Avantaje

 • Din 1943

Aceasta este ziua de naștere a Apellei. Iar tatăl ei este ceasornicarul din orașul Porantruy, Paul Glocker. De atunci și până astăzi, brandul a reușit să se claseze printre cei mai buni producători și să devină un simbol al calității și stilului.

 • Luxos

Una dintre cele mai de elită mărci de astăzi, Apella este disponibilă în peste 70 de țări din întreaga lume. Brandul se numără printre producătorii care folosesc aur solid și diamante pentru ceasurile lor. Cumpărând produsul lor, investești în stilul tău.

 • Practic si elegant

Acestea sunt produsele brandului elvețian. Cu aspect de bijuterie, dar si cu o calitate impecabila. Proiectat și construit pentru a fi partenerul tău fidel de ani de zile.

Detalii

 • Mecanism. Producătorii au optat pentru o mișcare elvețiană cu cuarț pentru unele dintre oferte și o mișcare automată cu înfășurare manuală pentru altele. Sunt garantate acuratețe și fiabilitate excepționale.
 • Piele, oțel, aur. La unele dintre modelele oferite pe site-ul Timezone, lanțul este din oțel de calitate superioară, în altele, oțelul este placat cu aur, și există și cele cu o curea clasică din piele naturală.
 • Cristal. Pentru cadranele pe care le găsiți la noi, meșterii elvețieni au pus la dispoziție sticlă din cristal de safir.
 • Rezistenta la apa. Între 3 și 5 BAR pe diferite modele.
 • Data. Aproape toate opțiunile oferite au o fereastră pentru setarea datei.
 • Proiecta. Rafinat, stilat, elegant... Ofertele acestui brand sunt un privilegiu pentru omul modern.

De ce să alegeți fusul orar?

 • Comoditate la cumpărături online. Magazinul nostru virtual este conceput pentru a fi la dispoziția dumneavoastră cât mai mult posibil. Am descris în detaliu specificul fiecărui model pentru a vă ajuta să alegeți. Am avut grijă să creăm o platformă de cumpărături ușor de utilizat pentru a nu vă pierde timpul prețios. Dacă aveți întrebări, puteți contacta oricând consultantul nostru.
 • Preturi si schema de plata. Un articol de o asemenea clasă este o investiție în stil personal. Pentru a vă ușura achiziția, v-am oferit scheme de plată. Puteți împărți suma în trei sau șase rate egale și puteți plăti în orice mod este cel mai convenabil pentru dvs.

Livrare rapidă gratuită. Ne bazăm pe companii de transport maritime dovedite care livrează cumpărăturile clienților noștri fără probleme și la timp. Serviciul de curierat este complet gratuit pentru clienții noștri.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei