Ceasuri de dama TIMEX

17 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
TIMEX

Ceas analog de damă Timex sidef - T2M829 Mișcare cu cuarț Cadran analog sidefat - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

470,00Lei

TIMEX

Ceas analog de damă Timex sidef - T2M832 Mișcare cu cuarț Cadran analog sidef - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

412,00Lei

TIMEX

Ceas analog de damă Timex sidef - T2M876 Mișcare cu cuarț Cadran analog sidefat - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

472,00Lei

TIMEX

Ceas analog de damă - T20931 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

225,00Lei

TIMEX

Ceas analog de dama - T21044 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

245,00Lei

TIMEX

Ceas analog pentru femei Timex - T2J741 Mișcare cu cuarț Carcasa metalica Lanț metalic Cadran analogic: 3 maini (ora, minut si secunda) Rezistenta la apa 5 BAR. 2 ani garantie Livrare gratuita in toata tara...

275,00Lei

TIMEX

Ceas analog pentru femei Timex - T2M594 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele intoarsa naturala Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

888,00Lei

TIMEX

Ceas analog de damă - T2M596 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

1.175,00Lei

TIMEX

Mecanism: cuarț Rezistenta la apa: 3 ATM Stil: Casual Cadran: analogic Corp: rotund Culoare curea/brățară: Bej Tip cadran: analogic Material sticla: minerala Material curea/bratara: Piele..

705,00Lei

TIMEX

Ceas analog de dama - T2M600 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

705,00Lei

TIMEX

Ceas analog pentru femei Timex - T2M601 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

705,00Lei

TIMEX

Ceas analog de dama - T2M874 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

395,00Lei

TIMEX

Ceas analog de damă - T2N004 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

470,00Lei

TIMEX

Ceas analog de damă - T2N031 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

612,00Lei

TIMEX

Ceas analog de dama - T2N034 Mișcare cu cuarț Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tara..

612,00Lei

TIMEX

Ceas analog pentru femei Timex - T50682 Mișcare cu cuarț Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Cadran analogic: 3 maini (ora, minut si secunda) Rezistenta la apa 3 BAR - in utilizare zilnica normala (stropire minima de apa) 2 ani garantie Livrare gratuita in toata tara...

450,00Lei

Ceasuri de dama TIMEX

Originalitate și calitate dovedite de-a lungul anilor

Când inovația americană se întâlnește cu tradiția europeană, rezultatul este cu siguranță impresionant. Timex este dovada asta.

De ce ar trebui să avem încredere în ei

Istoria lor datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Compania a fost fondată în Connecticut, SUA, iar printre clienții lor putem găsi nume precum Mark Twain. Și dacă la început vindeau un ceas de buzunar de lux pentru valoarea atunci mare de 1 dolar, în prezent brandul se plasează printre producătorii de renume care sunt populari în întreaga lume pentru produsele lor de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Linia americană aduce propria ei semnătură orologeriei. Calitatea este constantă, iar viziunea este impresionantă.

Cum să faci alegerea potrivită pentru un ceas de damă Timex

  • Cuarț și mecanic. Mai sunt traditionalisti care prefera varianta mecanica, care trebuie bobinata in fiecare seara pentru a tine ora cu exactitate. Aceasta are romantismul său, dar alegerea este mult mai mică, deoarece în fiecare an numărul producătorilor care includ astfel de modele în noile lor colecții este destul de redus.

    La cuarț, nevoia de înfășurare zilnică este eliminată prin utilizarea unei baterii a cărei energie provoacă oscilațiile unui cristal de cuarț în miniatură. Aceasta este o opțiune destul de convenabilă, în care necesitatea înlocuirii bateriei este necesară doar o dată la câțiva ani. Și chiar și cu această opțiune, nu există niciun risc de încălcări ale preciziei din cauza factorilor externi, cum ar fi nivelul mării.
  • Stil clasic, sportiv și la modă. Acest lucru, desigur, este determinat de stilul tău de viață și de situațiile în care vei purta accesoriul. În catalogul mărcii există mostre minunate pentru toate cele trei ocazii menționate. Dacă, pe de altă parte, ai nevoie de un ceas de uz zilnic, te vei decide pe un design potrivit, ținând cont de tipul angajamentelor tale. Ceasul tău de zi cu zi poate fi atât clasic, cât și sportiv. Iar pentru ocaziile oficiale, alege ceva special.
  • Caracteristici suplimentare. Diferitele modele aduc cu ele diverse bonusuri: rezistenta la apa, functie de cronometru, afisarea datei lunii si zilei saptamanii.

De ce să alegeți fusul orar?

Magazinul nostru online este conceput pentru a satisface nevoile dvs. Ne-am asigurat că vă oferim:

  • Navigare si cautare usoara dupa criteriile dumneavoastra;
  • Preturi competitive si oferte promotionale zilnice avantajoase;
  • O gamă largă de produse de calitate cu garanție;
  • Opțiunea de a achita modelul selectat în 3 sau 6 rate;
  • Livrare rapida si gratuita a produsului comandat.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei