Ceasuri de dama CHARLES DELON

623 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
CHARLES DELON

MODEL: 204402 Ceas de dama Mișcare cu cuarț japonez Carcasa si lantul metalic Sticla minerala..

130,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-334101 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

112,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-334102 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

112,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-336101 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

112,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-336102 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

112,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-336103 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

112,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-336104 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita Ceas cu quartz Mecanism japon..

112,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-336112 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

112,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-339203 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

95,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-339205 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

95,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-339206 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

95,00Lei

CHARLES DELON

Ceas DAMA CHD-341401 Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

120,00Lei

CHARLES DELON

Ceas DAMA CHD-341403 Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

120,00Lei

CHARLES DELON

CEAS DAMA Q&Q GS71J009Y Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

120,00Lei

CHARLES DELON

Ceas DAMA CHD-341405 Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

130,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de dama CHD-343103 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Acoperire Carcasaorală IPS Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

90,00Lei

Ceasuri de dama CHARLES DELON

Mai mult decât ceasuri

Practic, frumos, impresionant și pe lângă asta - de o calitate extrem de înaltă. Nu întâmplător brandul câștigă în fiecare zi noi și noi admiratori.

Idee și implementare

În 1979, doi prieteni ceasornicari au decis că pieței îi lipsește ceva – combinația perfectă între modelele clasice dovedite de-a lungul anilor și tendințele modei contemporane și dinamice. Și ei decid să umple acest gol. Compania lor a reușit rapid să atragă atenția clienților din întreaga lume și astăzi se mândrește cu un catalog extrem de bogat și variat și cu mii de prieteni fideli din întreaga lume.

Ce sunt ei?

Sunt variate și oferă câte ceva pentru fiecare gust.

 • Pietre și sclipici. Brandul are sute de modele care se disting printr-un aspect extrem de stilat și elegant. Carcasa poate fi rotundă, eliptică, dreptunghiulară, hexagonală... alegerea largă este o adevărată provocare. Iar materialele sunt selectate pentru a obține un aspect impresionant. Sunt cele cu inox alb sau galben, cu decor din piatră, cu perle și o mare varietate de alte elemente decorative. Fără îndoială veți petrece mult timp căutând catalogul.
 • Modele clasice și non-standard. Se pune multă imaginație în realizarea colecțiilor Carles Delon. Unele dintre ele sunt doar variații ale unei teme „clasice”, dar altele sunt atât de interesante încât atrag imediat privirea celorlalți. Cu bijuterii șir, cu punte de pietre pe cadran, cu o curea solidă tip brățară, ofertele sunt la fel de diverse precum chipurile femeilor din întreaga lume.
 • Set cu bijuterii. Deși sunt bijuterii superbe pe cont propriu, unele dintre modele vin complete cu un colier și cercei. Cutia de lux este un cadou de vis pentru fiecare doamnă.
 • Accente de culoare. Pe lângă cele glamour, există idei excentrice care vor atrage doamnele cărora le place stilul casual. Curelele colorate și cadranele neobișnuite pot deveni un plus minunat pentru ținuta ta.

Mai multe despre mecanism

Mișcarea cu cuarț oferă una dintre cele mai precise modalități de măsurare a timpului descoperite până acum. Utilizarea unei baterii ale cărei vibrații sunt detectate de un cristal de cuarț miniatural permite măsurarea secundelor care nu sunt afectate de gravitație sau altitudine. Și a funcționat impecabil de ani de zile.

Pentru ce ocazie sunt potrivite?

 • Un finisaj excelent pentru aspectul tău elegant la birou;
 • Un ornament ideal pentru o ocazie formală;
 • Un argument important într-o întâlnire de afaceri;
 • Perfect pentru cină sau o întâlnire romantică;
 • Un punct culminant interesant în timpul liber.

De ce să alegeți fusul orar

 • Alegere larga. Căderea într-o abundență de lucruri frumoase este tentant și fabulos. Exact așa simt clienții noștri când răsfoiesc catalogul Charles Delon din magazinul online Timezone. Sute de oferte frumoase sunt în atenția ta.
 • Transport gratuit. Odată ce v-ați stabilit pe un anumit produs, ne-am asigurat că vă oferim cea mai rapidă livrare posibilă, expedierea venind la dvs. complet gratuit.
 • Prețuri de nimic. Dacă ești pe site-ul nostru, deja ai observat – oferim unele dintre cele mai mici prețuri din spațiul virtual, iar promoțiile și reducerile noastre fac produsele noastre irezistibile.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei