Ceasuri de damă GUESS

55 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
GUESS

Ceas de dama Guess - GW0353G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametrul carcasei: 32,00 mm. Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

774,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0358L1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Diametrul carcasei: 38,00 mm. Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea est..

936,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0365L2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 40,00 mm. Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani La comenzi de..

1.554,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0365L3 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 40,00 mm. Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani La comenzi de..

1.814,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0381L2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Diametrul carcasei: 36,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea e..

923,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0386G1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

1.294,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0386G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

1.193,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0387G1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

1.294,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0387G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

1.398,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0403L2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 37,00 mm. Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani La comenzi de..

1.326,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0406L1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 38,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea ab..

1.216,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0406L2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 38,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă um..

1.303,00Lei 1.107,55Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0407L2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 38,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea ab..

1.424,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0407L4 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 38,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea ab..

1.814,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0408L2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea textilă Diametrul carcasei: 38,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este ..

1.417,00Lei

GUESS

Ceas de dama Guess - GW0408L3 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea textilă Diametrul carcasei: 38,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea este ..

1.492,00Lei

Ceasuri de damă GUESS

Idei proaspete pentru doamnele sofisticate

Ceasurile pentru jumătatea blândă a umanității reprezintă o adevărată provocare pentru designeri. Trebuie să fie funcționale, frumoase, clasice, moderne, stilate și luxoase... De la Guess, reușesc cu siguranță să acopere toate punctele.

Stil de ceasuri

Compania, al cărei nume a devenit un simbol al viziunii moderne, lansează colecții destul de diverse și interesante și reușește mereu să-și surprindă plăcut clienții. Există ceva pentru toate gusturile care să satisfacă dorințele aventurierilor și ale romanticilor deopotrivă. Iar cei mai mari fani ai mărcii chiar fac aprovizionare cu câteva dintre modelele sale pentru a avea accesoriul potrivit pentru fiecare situație:

  1. Pentru un stil de afaceri strict. În mediul de afaceri, poți avea deplină încredere în clasici. Brandul de modă oferă întotdeauna diferite variații pe această temă, așa că cu siguranță vei găsi puncte de contact între stilul tău și tradiție. Liniile simple și formele curate definesc regula, dar pietrele de pe cadran, un lanț placat cu aur sau un alt accent feminin o diversifică.
  2. Pentru evenimente sociale. Modelele feminine delicate arată ca bijuterii și pot fi un plus grozav pentru ținuta ta elegantă. Cu placare cu aur, un cadran sidef, un lanț delicat, pietre și perle sau orice alt accent, acestea demonstrează clasă și stil înaltă.
  3. Casual. Alegerea perfectă pentru femeia modernă dinamică. Confortabile și frumoase, ceasurile în acest stil au atât o varietate de plusuri, cât și un aspect atractiv. Sunt potrivite pentru muncă, sport și petrecere a timpului liber.

Caracteristici

  1. Calitate. Deși am vorbit până acum despre aspect, calitatea este de fapt pe primul loc. Dar o menționăm abia acum, deoarece este o constantă pentru Guess. Materiale impecabile, mișcare cu quartz excelentă, manoperă fină... nu există niciun motiv să nu ai încredere deplină în companie.
  2. Rezistenta la apa. Chiar și cel mai mic grad de rezistență la apă pe care îl oferim vă permite să vă îndepliniți cu calm sarcinile zilnice obișnuite, fără să vă faceți griji pentru o stropire ușoară. Nu vă va deteriora accesoriul valoros. Modelele cu un grad mai mare de protectie la apa (5-10 BAR) sunt potrivite chiar si pentru baie si inot.
  3. In plus. Cele mai multe modele casual vă oferă să verificați nu doar ora exactă, ci și data și ziua săptămânii. Unele sunt echipate cu cronograf.

De ce să alegeți fusul orar?

Confortabil
Am creat magazinul nostru online conform cerințelor dumneavoastră. Oferim o selecție mare, orientare ușoară în meniul nostru și căutare după caracteristicile dorite. Ne-am asigurat că comanda este ușoară și fără probleme.

Profitabil
Când vine vorba de prețuri, ne propunem să te tentăm mereu cu chilipiruri și promoții irezistibile.

Oferim si varianta de plata in trei sau sase rate. Și în sfârșit - comanda ajunge la tine complet gratuit, fără taxă de livrare.

Vă așteptăm!

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei