Ceasuri de dama SUPERIOR

73 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
Q&Q

Ceas de damă Q&Q Superior - S22A-001VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț Miyota japoneză Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Diametrul carcasei: 30,00 mm. Grosimea carcasei: 8,75 mm. Greut..

289,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q Superior - S22A-003VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț Miyota japoneză Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Diametrul carcasei: 30,00 mm. Grosimea carcasei: 8,75 mm. Greut..

289,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q Superior - S22A-006VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț Miyota japoneză Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Diametrul carcasei: 30,00 mm. Grosimea carcasei: 8,75 mm. Greut..

338,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R037-400Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

263,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R037-404Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

263,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R039-004Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

270,00Lei

Q&Q

MODEL R039-010Y SUPERIOR DESCRIERE Ceas Q&Q R039-010Y Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R039-010Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi d..

270,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R039-400Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

270,00Lei

Q&Q

Ceas dama Q&Q SUPERIOR 039-404Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

270,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R041-010Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

276,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R041-400Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

276,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R041-404Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

276,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R047-004Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

270,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R047-400Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

270,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R047-404Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

270,00Lei

Q&Q

Ceas de dama Q&Q SUPERIOR R049-001Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Analog 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

276,00Lei

Este ușor să fii elegant

Aspect, materiale, calitate - totul despre ceasurile Superior este la un nivel. Doar prețul lor este mai favorabil. Bună descoperire, nu?

De ce să alegi un ceas de damă cu acest brand

Superior este linia elegantă Q&Q. Compania a creat-o pentru a avea propriul brand axat pe accesorii moderne, elegante. Puteți avea încredere completă în companie. Calitatea produselor este la egalitate, iar materialele folosite sunt testate si de calitate dovedita. Accentul designerilor a căzut pe viziunea rafinată, iar pentru clienți singura ezitare rămâne pe care dintre numeroasele modele interesante și atractive să aleagă.

Ce îi face speciali

Sunt un ornament fin și completarea perfectă a ținutei. La fabricarea lor sunt folosite diverse detalii care transformă ceasul într-o bijuterie: pietre, aurire, suprafețe lucioase, culori, diverse forme ale cadranului. Unele dintre oferte sunt completate de o curea elegantă, iar altele de un lanț elegant de oțel. Modelele care au forma unei brățări sunt deosebit de fermecătoare.

Pentru ce ocazii sunt potrivite?

Colecțiile acestei linii sunt concepute și realizate pentru a completa aspectul elegant al purtătorului. Ar arăta ridicol cu tine pe terenul de sport, dar ar fi o mare parte a ținutei tale pentru multe alte ocazii diverse:

 • Într-un mediu de afaceri (există sugestii potrivite atât pentru eticheta strictă, cât și pentru un mediu mai stricat);
 • În viața de zi cu zi (dacă stilul elegant este marca ta comercială);
 • La un eveniment oficial;
 • Cină;
 • La o petrecere;
 • La o întâlnire.

Ce altceva este bine de știut

- Mecanism
Produsele oferite de Q&Q folosesc mișcarea cuarț de calitate dovedită. Folosind energia dintr-o baterie, provoacă oscilațiile unui cristal în miniatură, care, la rândul său, conduce mâinile. Și asta continuă ani de zile până când bateria se stinge. Acest mecanism este ușor de utilizat (nu este nevoie de bobinaj zilnic) și precis. Poți avea încredere în el fără rezerve. Singurul lucru pe care va trebui să îl faceți pentru a-l ajuta să funcționeze fără probleme este să îl înlocuiți de un specialist după ani de zile când rămâne fără încărcătură.

- Rezistenta la apa
Modelele sunt rezistente la apă și pot rezista cu ușurință stropilor de la activitățile de zi cu zi. Cu toate acestea, imersiunea mai serioasă nu este recomandată pentru majoritatea modelelor. Dar atunci, ce doamnă ar merge să înoate cu ceasul ei elegant și îngrijit!?

De ce să alegeți fusul orar?

Știm că cumpărăturile online economisesc timp și energie. De aceea ne străduim să o facem cât mai ușor posibil. Iată cum:

 1. Am dezvoltat un site optim user-friendly, în care specificați căutarea mărcii dorite și specificul produsului specific.
 2. Am avut grijă să oferim o mare varietate de mărci și produse.
 3. Oferim numai produse de calitate de la producători dovediți.
 4. Vă oferim posibilitatea de a profita de prețuri extrem de avantajoase și de promoții irezistibile.
 5. Livrăm articolul comandat rapid și complet gratuit.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei