Ceasuri de bărbați ATRACTIVA

92 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
Q&Q

ATRACTIVA DA06J311Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

156,00Lei

Q&Q

Ceas sport Q&Q din seria ATTRACTIVE DA30J505Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gra..

221,00Lei

Q&Q

Ceas sport Q&Q din seria ATTRACTIVE DA30J515Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gra..

159,00Lei

Q&Q

Ceas sport Q&Q din seria ATTRACTIVE DA30J525Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gra..

221,00Lei

Q&Q

Ceas sport Q&Q din seria ATTRACTIVE DA30J535Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gra..

221,00Lei

Q&Q

Ceas sport Q&Q din seria ATTRACTIVE DA30J545Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gra..

221,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q pentru bărbați din seria ATTRACTIVE DA32J511Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor..

244,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q pentru bărbați din seria ATTRACTIVE DA32J512Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor..

266,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q pentru bărbați din seria ATTRACTIVE DA34J304Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor..

234,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q pentru bărbați din seria ATTRACTIVE DA34J305Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor..

234,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q pentru bărbați din seria ATTRACTIVE DA34J505Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor..

257,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q pentru bărbați din seria ATTRACTIVE DA34J515Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor..

257,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q pentru bărbați din seria ATTRACTIVE DA34J525Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor..

257,00Lei

Q&Q

Ceas unisex Q&Q din seria ATTRACTIVE DA40J502Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Afișează data curentă a lunii Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri..

250,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q unisex din seria ATTRACTIVE DA40J512Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Afișează data curentă a lunii Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri..

250,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q unisex din seria ATTRACTIVE DA40J542Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Afișează data curentă a lunii Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri..

250,00Lei

Calitate excelentă și oferte competitive

Este într-adevăr combinația perfectă: produse la prețuri accesibile fără a face compromisuri la design sau materiale. Seria Attractive a fost dezvoltată de Q&Q pentru a satisface cerințele ridicate ale clienților.

Varietate de modele

Idei pentru fiecare gust pot fi găsite în catalogul mărcii Attractive:

  • Afișaj analog în stil sportiv cu curea din silicon - O combinație care combină stilul de zi cu zi cu clasicul.
  • Sugestii de culoare - Unele dintre ele au un accent colorat discret sau complet în culoarea distinctivă. Un mare plus pentru stilul bărbaților cărora le place să fie remarcați.
  • Designer și diferit – Un afișaj analogic poate fi variat în nenumărate moduri. Cele mai multe dintre ele le veți observa în catalogul mărcii japoneze. Avem oferte cu numere asimetrice, cele cu mâini care strălucesc în întuneric, afișaje pătrate și multe alte oferte interesante.
  • Sportiv și elegant. Colectia predomina in primul tip, dar exista si analogi clasici cu curea de piele. Ei ar face apel la tradiționaliști. Sunt potrivite atât pentru o ocazie oficială, cât și pentru o întâlnire de afaceri.

Mai multe despre modelele sport

Aici abundența este cu adevărat enormă. Dacă cauți în mod special un ceas sport, cu siguranță ai dat peste catalogul potrivit. Singura ta dificultate ar fi cum să-ți alegi accesoriul potrivit. Iată câteva dintre punctele importante asociate cu acest tip de produs:

  • Impermeabil. Toate produsele din serie rezistă umezirii și stropirii obișnuite a ceasului, caracteristice vieții de zi cu zi. Și există modele cu protecție mai serioasă, rezistente la apă până la 5 bari.
  • Analogic sau electronic. Sunt destule ambele. Depinde de dvs. dacă preferați să vă verificați timpul cu mâinile și un cadran sau cu un ecran electronic.
  • Data și ziua. Multe dintre produse au această caracteristică pentru un plus de confort.
  • Cronometru și cronograf. Dacă trebuie să detectați perioade de timp, cu siguranță ar trebui să alegeți un accesoriu cu un plus similar.

Raport calitate-pret

Mașinile japoneze au câștigat de mult respectul clienților și concurenților. Linia Attractive este gama superioară de produse de la Q&Q. S-au folosit materiale și de mai bună calitate, au fost efectuate numeroase teste, s-a folosit mecanismul de cuarț fără compromisuri, iar prețul este complet accesibil și avantajos.

In magazinul online Timezone vei gasi o selectie variata din catalogul marcii, iar pentru confortul tau adaugam promotii si reduceri suplimentare la ofertele favorabile ale companiei.

Ca un bonus suplimentar de la noi, fiecare client își primește comanda cu transport complet gratuit. Astfel, plătești doar produsul pe care l-ai ales, fără a prelua transportul, dar și fără a părăsi confortul casei tale.

Deci ar putea fi o ofertă mai bună?

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei