Ceasuri de dama CITIZEN

16 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
CITIZEN

Ceas analog de damă Citizen Eco-Drive - EM0673-83D Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă rezistentă la zgârieturi din cristal de safir Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Baterie solară Diametru carcasa: 31,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de ..

1.245,00Lei

CITIZEN

Ceas analog de dama Citizen Eco-Drive - EM0850-80D Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă rezistentă la zgârieturi din cristal de safir Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Baterie solară Diametru carcasa: 31,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de ..

1.215,00Lei

CITIZEN

Ceas analog de dama Citizen Eco-Drive - EM0890-85A Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Baterie solară Diametru carcasa: 30,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezi..

775,00Lei

CITIZEN

Ceas analog de dama Citizen Eco-Drive - EW1262-55P Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă rezistentă la zgârieturi din cristal de safir Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Baterie solară Diametru carcasa: 25,00 mm. Rezistenta la apa 3 BAR - Stropi..

995,00Lei

CITIZEN

Ceas analog de damă Citizen Eco-Drive Ambiluna - EM1006-40A Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă rezistentă la zgârieturi din cristal de safir Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil + curea textilă suplimentară Baterie solară Diametrul carcasei: 34,00 mm. Rezistenta la ap..

1.605,00Lei

CITIZEN

Ceas analog de dama Citizen Eco-Drive Promaster Diver - EP6050-17E Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează o dată a lunii Baterie solară Diametru carcasa: 34,00 mm. Rezistenta la apa 20 BAR - Permite baie, inot si scu..

970,00Lei

CITIZEN

Ceas analog de dama Citizen Eco-Drive Promaster Diver - EP6051-14L Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează o dată a lunii Baterie solară Diametrul carcasei: 34,00 mm. Rezistenta la apa 20 BAR - Permite baie, inot si s..

970,00Lei

CITIZEN

Ceas analog de dama Citizen Eco-Drive Silhouette Crystal - FE1234-50L Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Baterie solară Diametru carcasa: 30,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise ..

1.215,00Lei

CITIZEN

Ceas analog de dama Citizen Eco-Drive Titanium - FE6150-85H Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din titan Bratara de titan Afișează o dată a lunii Baterie solară Diametru carcasa: 34,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se rec..

995,00Lei

CITIZEN

Ceas analog de dama Citizen Eco-Drive Titanium - FE6150-85L Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din titan Bratara de titan Afișează o dată a lunii Baterie solară Diametrul carcasei: 34,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se r..

970,00Lei

CITIZEN

Ceas analog pentru damă Citizen Eco-Drive - EM0674-81A Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă rezistentă la zgârieturi din cristal de safir Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Baterie solară Diametru carcasa: 31,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare..

1.245,00Lei

CITIZEN

Ceas Analogic Citizen Eco-Drive Ambiluna pentru Dama - EM1007-47E Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă rezistentă la zgârieturi din cristal de safir Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil + curea textilă suplimentară Baterie solară Diametrul carcasei: 34,00 mm. Rezistenta..

1.945,00Lei

CITIZEN

Ceas dama CITIZEN - ER0203-85P PRODUCĂTOR: CETĂȚEAN MATERIAL: otel/placare cu aur galben MIșcare: cuarț/analogic STICLA: cristal mineral CADRAN: auriu Bratara / CUREA: oțel / placare cu aur galben CULOARE LANT/CUREA: auriu LAMA: aur galben REZISTENTA LA APA: 5 BAR (5 ATM) GARANȚIE: 24 luni..

482,00Lei

CITIZEN

Ceas de damă Citizen - EU6000-57E PRODUCĂTOR: CETĂȚEAN MATERIAL: otel MECANISM: cuarț / analog și digital STICLA: cristal mineral CADRAN: negru Bratara / CUREA: oțel CULOARE LANT/CUREA: argintiu LAMA: otel REZISTENTA LA APA: 5 BAR (5 ATM) LĂȚime CUREA: 15 mm Diametrul carcasei: 27 mm GARANȚIE: 24 lu..

435,00Lei

CITIZEN

Ceas de damă Citizen - EU6004-56L PRODUCĂTOR: CETĂȚEAN MATERIAL: otel/placare cu aur galben MECANISM: cuarț / analog și digital STICLA: cristal mineral CADRAN: albastru Bratara / CUREA: oțel / placare cu aur galben CULOARE LANT/CUREA: bicolor LAMA: aur galben REZISTENTA LA APA: 5 BAR (5 ATM) LĂȚime ..

482,00Lei

CITIZEN

Ceas de damă Citizen - EU6074-51D PRODUCĂTOR: CETĂȚEAN MATERIAL: otel/placare cu aur galben MIșcare: cuarț/analogic STICLA: cristal mineral CADRAN: sidef Bratara / CUREA: oțel / placare cu aur galben CULOARE LANT/CUREA: bicolor LAMA: otel REZISTENTA LA APA: 5 BAR (5 ATM) LĂȚime CUREA: 14 mm Diametru..

482,00Lei

Ceasuri de dama CITIZEN

Calitatea nu este privilegiul sexului puternic

Sunt eleganți, stilați, arată de înaltă clasă și sunt un simbol al stilului. Nu au defecte.

Cum să devii o legendă

Istoria Citizen începe în îndepărtatul 1918 și combină tradiția elvețiană cu calitatea japoneză. Se dovedește a fi o combinație perfectă. Începutul a fost făcut de ceasornicarul Rudolf Schmidt, care a înregistrat brandul în Elveția, iar ulterior investitorii japonezi și elvețieni au creat compania pe care o cunoaștem astăzi în Țara Soarelui Răsare. Astăzi, marca este printre cele mai recunoscute și respectate din industria sa.

Ce trebuie să știm atunci când alegem un ceas Citizen pentru femei

 • Mecanism japonez de încredere. Inventată pentru a evita neajunsurile modelelor cu înfășurare manuală, mișcarea cu cuarț este cea mai populară și fără probleme în prezent. În ea, mâinile se mișcă cu ajutorul unui cristal de cuarț în miniatură care simte vibrațiile produse de o baterie. Acest lucru garantează o funcționare fără probleme ani de zile.
 • Eco Drive. Opțiunile solare sunt cele mai prietenoase cu mediul posibil, atrăgând energie de la soare. Acest lucru prelungește durata de viață a bateriei și protejează natura.
 • Rezistența sticlei. Este realizata din cristal de safir si pe langa faptul ca ofera o imagine cristalina, se remarca printr-o rezistenta exceptionala.
 • Grad ridicat de rezistenta la apa. Diferite modele au caracteristici diferite, dar fiecare dintre ele este echipat cu o rezistență bună la apă - între 3 și 10 bari.
 • Lanț sau curea. În ambele cazuri, alegi un produs stilat și de calitate. Curelele sunt din piele naturală, iar lanțurile sunt din titan sau oțel, unele cu placare cu aur.

Pentru ce ocazie sunt potrivite

Există sugestii pentru diferite gusturi, ocazii și dispoziții.

 • Stilul clasic. Unele modele urmează linia tradițională, dar există întotdeauna un accent interesant care face ca accesoriul să fie distinctiv și caracteristic. Le poți purta la serviciu, la o întâlnire de afaceri, la un prânz de afaceri sau în timpul liber.
 • Propuneri elegante. Cristalele pe carcasă, cadranul sidef, placarea delicată cu aur, un lanț frumos sau alt element pot fi o trăsătură distinctivă a modelului pe care îl alegeți. O astfel de combinație de accesorii și bijuterii este un plus excelent pentru ținuta ta pentru o ocazie formală, cină sau întâlnire.

De ce să alegeți fusul orar

Magazinul nostru online vă oferă tot ce aveți nevoie pentru achiziția dvs.:

 • Alegere larga;
 • produse de înaltă calitate;
 • Mărci licențiate;
 • Navigare ușoară și căutare convenabilă după marcă și caracteristici;
 • Transport rapid gratuit;
 • Prețuri de nimic;
 • Promoții atractive;
 • Opțiune de cumpărare în rate.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei