Ceasuri pentru bărbați

2333 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
Q&Q

Ceas automat pentru bărbați Q&Q Superior Skeleton - S09A-500VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare automată japoneză Miyota 8N24 cu 21 de bijuterii Capcană pentru spate din sticlă Sticlă din cristal mineral Apel analogic - (oră, minut, secundă) Carcasa din oțel inoxidabil Bratara d..

806,00Lei

Q&Q

Ceas automat pentru bărbați Q&Q Superior Skeleton - S09A-502VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare automată japoneză Miyota 8N24 cu 21 de bijuterii Capcană pentru spate din sticlă Sticlă din cristal mineral Apel analogic - (oră, minut, secundă) Carcasa din oțel inoxidabil Bratara d..

826,00Lei

Q&Q

Ceas digital pentru bărbați Q&Q - G06A-002VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota MD10226N Sticlă din material polimeric (plexiglas) Ecran digital Carcasa din material polimeric Curea din silicon Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Funcția de cr..

143,00Lei

Q&Q

Ceas digital pentru bărbați Q&Q - G06A-003VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota MD10226N Sticlă din material polimeric (plexiglas) Ecran digital Carcasa din material polimeric Curea din silicon Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Funcția de cr..

143,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Bluetooth Casio Edifice - ECB-30D-2AEF Bratara din oțel inoxidabil Carcasa din oțel inoxidabil Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Afișare viteză - Viteza medie pentru o rută parcursă poate fi măsurată. Pur și simplu introduceți o distanță la început și apăsați cronometrul c..

874,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Bluetooth Casio Edifice - ECB-30P-1AEF Curea din silicon Carcasa din oțel inoxidabil Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Afișare viteză - Viteza medie pentru o rută parcursă poate fi măsurată. Pur și simplu introduceți o distanță la început și apăsați cronometrul când distan..

874,00Lei

CASIO

Ceas analog pentru bărbați Casio - Colecția Casio - MTP-1384D-2AVEF Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Tip baterie: SR920SW Dimensiuni: 47mm x 41mm x 10mm Greutat..

410,00Lei

CASIO

Ceas de bărbați Casio Edifice Solar Chronograph - EFS-S620BL-1AVUEF Curea din piele naturala Carcasa din oțel inoxidabil Cristal de safir rezistent la zgarieturi Baterie solară alimentată de soare Indicator de nivel al bateriei Afișează o dată a lunii Cronometru Acoperire luminiscentă, care asigură ..

1.164,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock Bluetooth Solar - GA-B2100-3AER Curea din material polimeric Carcasa din material polimeric Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Rezistența la impact Baterie solară alimentată de soare Indicator de nivel al bateriei 7 luni pe baterie reîncărcabilă (în condiții n..

874,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock Bluetooth Solar - GST-B500D-1AER Bratara din oțel inoxidabil Carcasa din oțel inoxidabil Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Rezistența la impact Baterie solară alimentată de soare Indicator de nivel al bateriei 7 luni pe baterie reîncărcabilă (în condiții norm..

1.748,00Lei

CASIO

Ceas pentru bărbați Casio G-Shock G-Lide - GLX-5600RT-9ER Curea din material polimeric Carcasa din material polimeric Sticlă minerală rezistentă la zgârieturi Rezistența la impact Ora mondială Calendar automat Cronometru Numărătoare inversă Fazele Lunii - Faza lunii este afișată pe afișaj, în funcți..

585,00Lei

Q&Q

Ceas digital pentru bărbați Q&Q - GW87J010Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Calendar Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Digital-oră, minut, secundă, 24 de ore Verificare automată a datei anului Re..

231,00Lei

Q&Q

Ceas digital pentru bărbați Q&Q - GW87J011Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Calendar Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Digital-oră, minut, secundă, 24 de ore Verificare automată a datei anului Re..

231,00Lei

Q&Q

Ceas digital pentru bărbați Q&Q - GW87J012Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Calendar Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Digital-oră, minut, secundă, 24 de ore Verificare automată a datei anului Re..

231,00Lei

Q&Q

Ceas digital pentru bărbați Q&Q - GW87J013Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Calendar Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Digital-oră, minut, secundă, 24 de ore Verificare automată a datei anului Re..

231,00Lei

Q&Q

Ceas digital Q&Q M124J002Y Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Afișează ziua și data pocăinței Potrivire automată a datei și anului Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare,..

159,00Lei

Cum să alegi un ceas pentru bărbați

Este accesoriul perfect: capabil să impresioneze fără a fi deranjant. Dar cum să alegi modelul potrivit de ceas care să-ți completeze personalitatea?

În fiecare zi

O soluție bună pentru aproape orice situație. Arată elegant cu blugi și un tricou și adaugă casual unui aspect mai elegant. De obicei au o curea metalică și sunt ușor de pus și scos. Disponibil cu cadran analogic sau afișaj digital.

Rezistent la apă/rezistent la șocuri

O soluție extrem de practică. Și, nu, aceste oferte nu sunt doar pentru turiști, înotători pasionați sau personalități extreme. Sunt grozave pentru orice bărbat care nu vrea să-și facă griji că își va deteriora ceasul atunci când își spală mâinile, face un duș sau se mișcă prea mult.

Mecanic

Trecem la coloana „clasică”. Fără baterii aici, doar mecanică. Astfel de modele pot fi retro sau mai moderne ca stil, dar adaugă întotdeauna un romantism frumos look-ului tău. Dacă cureaua va fi din metal sau din piele, depinde de gustul dvs.

Pentru ocazii speciale

Dacă sunteți în căutarea unei soluții sofisticate pentru întâlniri importante și ocazii speciale, nu aveți dreptul la compromis. Se recomandă combinația dintre cureaua de piele și afișajul analog elegant. Vă lăsăm detaliile.

Oricum
Știm că, chiar dacă ești conștient de specificul lor, este totuși dificil să faci alegerea ta. Dacă încă ezitați, faceți un experiment de gândire. Adăugați modelul marcat aspectului cu care plănuiți să-l combinați. Se potrivește? Dacă combinația ți se pare bună, nu ezita. Alegerea unui ceas nu este doar o decizie logică, ci și emoțională.

De ce să aveți încredere în TimeZone

  • O gamă largă - Mii de oferte de marcă, dintre care puteți alege șapte zile pe săptămână;
  • Calitate dovedită - Suntem un reprezentant oficial al mărcilor renumite Q&Q, Charles Delon, Kappa, Lee Cooper, George Klein. Suntem reprezentant autorizat al Casio, Pro Trek, G-Shock, Edifice, Baby-G, Sheen;
  • Magazin convenabil - Platforma noastră online ușurează căutarea. Puteți selecta rezultatele în funcție de o combinație de cerințe (tip de curea, cadran sau tip de ecran, rezistență la apă etc.) și apoi, pentru o și mai mare comoditate, să le sortați după preț.
  • Prețuri avantajoase – zeci de promoții noi vă așteaptă în fiecare zi. A profita de!

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei