Ceasuri pentru copii Q&Q

309 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - QC15J305Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa metalica Curea din material polimer de înaltă calitate Diametru carcasa: 32,00 mm. Grosimea car..

107,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - QC29J314Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa metalica Curea din material polimeric Diametru carcasa: 24,00 mm. Grosimea carcasei: 7,5 mm. Gr..

114,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - QC29J325Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa metalica Curea din material polimeric Diametru carcasa: 24,00 mm. Grosimea carcasei: 7,5 mm. Gr..

114,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - QC29J335Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa metalica Curea din material polimeric Diametru carcasa: 24,00 mm. Grosimea carcasei: 7,5 mm. Gr..

114,00Lei

Q&Q

Ceas analog pentru copii Q&Q - V22A-009VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametrul carcasei: 30,5 mm. Grosimea carcasei: 9,7 mm. Lungime..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - V22A-010VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametrul carcasei: 30,5 mm. Grosimea carcasei: 9,7 mm. Lungi..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - V22A-019VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametrul carcasei: 30,5 mm. Grosimea carcasei: 9,7 mm. Lungi..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analog pentru copii Q&Q - V23A-009VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametru carcasa: 32,00 mm. Grosimea carcasei: 10,00 mm. Lungim..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - V23A-010VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametru carcasa: 32,00 mm. Grosimea carcasei: 10,00 mm. Lung..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - V23A-011VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametru carcasa: 32,00 mm. Grosimea carcasei: 10,00 mm. Lung..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - V23A-012VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametru carcasa: 32,00 mm. Grosimea carcasei: 10,00 mm. Lung..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - V23A-013VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametru carcasa: 32,00 mm. Grosimea carcasei: 10,00 mm. Lung..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - V23A-016VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametru carcasa: 32,00 mm. Grosimea carcasei: 10,00 mm. Lung..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analog pentru copii Q&Q - V33A-002VY Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu quartz japonez Miyota Cal.2035 Sticlă din material polimeric (plexiglas) Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Carcasa din material polimeric Curea din silicon Diametru carcasa: 21,5 mm. Gros..

124,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - VR19J015Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din material polimeric (plexiglas) Carcasa din material polimeric Curea din material polimeric Diametru carcasa: 33,00 mm. ..

101,00Lei

Q&Q

Ceas analogic pentru copii Q&Q - VR19J016Y Ceasul este produs de Citizen Watch Co., Ltd. Mișcare cu cuarț japonez (Miyota) Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din material polimer (plexiglas) Carcasa realizat din material polimer de înaltă calitate Curea din material polimer de îna..

101,00Lei

Ceasuri pentru copii Q&Q

Sunt versatile, colorate, de calitate, la prețuri accesibile - ceasurile perfecte pentru copiii tăi!

Un accesoriu mic și de încredere

Ceasul îi ajută să fie mai responsabili, este prietenul lor care nu le permite să întârzie. Și, în același timp, are aspectul atractiv care îl face articolul lor preferat și calitatea fără compromisuri în care poți avea încredere.

Mecanism.
Mișcarea cu quartz este cea mai bună pe care industria ceasurilor a creat-o până în prezent: precisă până la secundă și funcționând impecabil ani de zile.

Materiale
Manopera de inalta calitate se datoreaza in mare parte materialelor selectate corect. Nu există compromisuri. Carcasa este din oțel, iar sticla este minerală cu rezistență întărită.

Popularitate
Sunt printre cele mai căutate la nivel mondial. Aceștia au încredere în clienții din peste 120 de țări, iar numărul de produse de marcă vândute este măsurat în sute de milioane. De ce nu ar trebui copilul tău să facă parte din această comunitate imensă?

Rezistență crescută la apă
Fiecare producător din industrie este conștient de faptul că modelele pentru copii au nevoie de rezistență ridicată la udare. Iar ofertele Q&Q sunt adaptate pentru asta. Rezistenta lor la apa variaza intre 3 si 10 bari.

Proiecta

 • Potrivit pentru băieți și fete.
  Sunt la fel de diverși ca și copiii. Există modele care ar atrage domnișoarele. Unele propuneri sunt mai extravagante, altele mai elegante, cu decorațiuni subtile și o formă rafinată. Există, de asemenea, opțiuni grozave pentru tinerii domni. Unele – mai sportive, altele – cu elemente clasice. Sunt disponibile și modele universale care ar atrage atât băieții, cât și fetele.
 • Pentru diferite vârste
  Este, desigur, gândit și la schimbarea viziunii despre lume a copiilor cu fiecare an următor. Unele modele sunt pentru cei mici care tocmai învață să recunoască un ceas, altele sunt pentru elevii mai mari și există unele care vor atrage adolescenții. De la personaje vesele de desene animate, la culori proaspete colorate, până la modele tinere, în conformitate cu cele mai recente tendințe de modă - există câte ceva pentru toată lumea în colecțiile mărcii.
 • Mecanic sau digital
  Alegerea ta depinde atât de preferința viitorului proprietar al ceasului, cât și de caracteristicile pe care vrei să le aibă.

Funcții

Unele modele sunt echipate cu opțiune de afișare a zilei și a datei. Sunt cei cu cronometru, alarma si iluminare fluorescenta pe display (cadran).

Preturi accesibile

Q&Q se numără printre mărcile pentru care este important să oferim calitate înaltă la un preț mic. Combinația vi se pare imposibilă? Dimpotrivă. Compania s-a impus pe piata urmand intocmai aceasta politica.

De ce să alegeți fusul orar?

Vă garantăm ceea ce caută fiecare client:

 • O gamă largă de produse de calitate;
 • Comandă online ușoară;
 • Preturi mici si promotii zilnice;
 • Livrare rapidă gratuită.

Nu ne lipsește nimic, nu-i așa?

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei