Ceasuri de bărbați CHARLES DELON

441 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
CHARLES DELON

Ceas barbatesc CHD-226203 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Afișează ziua și data pe afișaj Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presi..

155,00Lei

CHARLES DELON

Ceas barbatesc CHD-226204 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Afișează ziua și data pe afișaj Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presi..

160,00Lei

CHARLES DELON

Ceas barbatesc CHD-226205 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Bratara metalic Carcasa metalica Afișează ziua și data pe afișaj Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

160,00Lei

CHARLES DELON

Ceas de cuarț pentru bărbați CHD-497305 Mecanism japonez Sticlă minerală CHD-226206 Bratara metalic Carcasa metalica Afișează ziua și data pocăinței Săgeți fosforescente Water Resist - pentru spălarea mâinilor Transport gratuit..

160,00Lei

CHARLES DELON

Ceas barbatesc CHD-261202 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Acoperire Carcasaorală IPS Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

98,00Lei

CHARLES DELON

Ceas digital CHD-322702 Curea din material polimeric Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Afișează ziua și data pe afișaj Potrivire automată a datei și anului Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor..

95,00Lei

CHARLES DELON

Ceas digital CHD-322703 Curea din material polimeric Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Afișează ziua și data pe afișaj Potrivire automată a datei și anului Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor..

95,00Lei

CHARLES DELON

Ceas barbatesc CHD-375102 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Carcasa din otel Cronograf Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare..

438,00Lei

CHARLES DELON

Ceas barbatesc CHD-380001 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Acoperire IPG pe carcasă Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

110,00Lei

CHARLES DELON

Ceas barbatesc CHD-380002 Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea de piele Acoperire Carcasaorală IPS Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistent la apă pentru utilizarea zilnică normală (stropire minimă de apă) La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

135,00Lei

CHARLES DELON

MODEL: 380801 Ceas cu zi si data Mișcare cu cuarț japonez Carcasa curea din otel din piele Sticla minerala Garantie 6 Luni..

162,00Lei

CHARLES DELON

MODEL: 380802 Ceas cu zi si data Mișcare cu cuarț japonez Carcasa curea din otel din piele Sticla minerala Garantie 6 Luni..

162,00Lei

CHARLES DELON

MODEL: 380803 Ceas cu zi si data Mișcare cu cuarț japonez Carcasa curea din otel din piele Sticla minerala Garantie 6 Luni..

162,00Lei

CHARLES DELON

MODEL: 380803 Ceas cu zi si data Mișcare cu cuarț japonez Carcasa curea din otel din piele Sticla minerala Garantie 6 Luni..

162,00Lei

CHARLES DELON

CHD-389301 Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Afișează ziua și data pe afișaj Verificare automată a datei anului Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa La comenzi de peste 500 RON livrarea este gratuita..

125,00Lei

CHARLES DELON

Ceas digital CHD-389302 Hublo-luminiscentă Alarma Cronometru Afișarea zilei și a datei pocăinței Potrivire automată a datei și a anului Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoa..

128,00Lei

Ceasuri de bărbați CHARLES DELON

Ce îi face speciali

Elegant, practic, cu detalii fin șlefuite – cine nu și-ar dori ca ceasul lor să se potrivească cu o asemenea descriere? Charles Delon este conștient de acest lucru și face tot ce este necesar pentru a satisface toate așteptările clienților lor în colecțiile lor.

De ce să le alegeți

 • Ideea. Brandul Charles Delon a fost fondat în 1979 de doi pasionați de ceasuri cu ideea de a crea modele clasice care, totuși, satisfac cerințele bărbaților și femeilor moderne și, în același timp, sunt extrem de fiabile și precise la o sutime de secundă. .
 • Realizarea. Echipa extrem de experimentată a mărcii menține un nivel extrem de ridicat al produselor sale de aproape 40 de ani și a reușit să o transforme într-unul dintre mărcile de top în domeniul său. Compania a mers chiar mai departe, dezvoltând o linie de bijuterii de lux, pixuri și alte accesorii împreună cu ceasuri.
 • Proces închis. De la crearea designului prin proiectarea detaliilor până la producție și asamblarea finală, fiecare etapă a lucrării la modele este strict controlată. Fiecare mic detaliu este important, se folosesc materiale de înaltă calitate, iar ciclul de fabricație este perfecționat la maximum.
 • Mecanism impecabil. Compania și-a câștigat locul printre liderii de piață cu decenii de muncă grea. Iar respectul clienților poate fi câștigat doar cu produse de calitate. Exact așa sunt ale lor - precise în orice situație.
 • Frumusețe practică. Deși calitatea este pe primul loc, viziunea produselor este departe de a fi inferioară acesteia. Ceasurile de bărbați ale mărcii sunt renumite pentru rafinamentul lor excepțional, stilul impecabil și eleganța lor. Designul lor este atât clasic, modern și atemporal. Alegerea lor demonstrează clasă.

Ce vei găsi în fus orar

Suntem mândri că magazinul nostru online este un reprezentant oficial al renumitului brand și vă oferim o mare varietate de modele ale acestora. La noi veți găsi opțiunea perfectă pentru viața de zi cu zi, sport și ocazii oficiale.

Catalogul companiei oferă:

 • Puteți vedea un aspect clasic în numeroase variante. Un cadran rotund cu o curea din piele este întotdeauna în stil;
 • Ispite la modă sunt oferite bărbaților cu un aspect și stil modern. Există variații cu un design futurist, cu linii întrerupte, cu ochiuri avangardiste.
 • Facilitățile electronice sunt de asemenea la dispoziție. Majoritatea ofertelor au o combinație de oră, dată, temperatură, calculator și alte suplimente.
 • Ofertele impermeabile sunt extrem de populare printre clienții noștri. Unele dintre produse pot rezista până la 10 bari de presiune.
 • Puteți conta oricând pe Timezone pentru oferte excelente . Printre produsele renumitului producator gasesti atat oferte accesibile dintr-o gama de preturi reduse, cat si optiuni mai luxoase, pentru care oferim si varianta de achizitie in rate. Fii atent și la promoțiile speciale.
 • Livrarea rapidă gratuită este un alt avantaj competitiv al nostru.
 • Ți-ai ales modelul?

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei