Ceasuri de dama SEKSY

48 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
SEKSY

Ceas de dama Seksy Rocks - S-40320.94 Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Carcasa metalica Curea din piele în combinație cu zale metalice Diametru carcasa: 26,00 mm. Lățimea curelei: 25,00 mm. Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani La comenzi..

232,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Swarovski Crystals Elegance - S-2298.00 Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certificat Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) Sticlă din cristal mineral Carcasa metalica Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 19,00 mm. Lățimea Brataraului: 5..

230,00Lei

SEKSY

Set cadou pentru femei Seksy Swarovski Crystals Elegance - S-2534G.76 Setul include: 1 buc. Ceas Seksy de damă, 1 buc. colier de dama Specificații ceas: Mișcare cu cuarț japonez Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel in..

275,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Rocks Swarovski Crystals - S-2578.37 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa metalica Curea din piele naturală de vițel în combinație cu zale metalice Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certificat Diametru carcasa: 32,00 mm. Grosimea carc..

225,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-2864.37 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa metalica Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certificat Garantie: 2 ani Rezistenta la apa: 3 BAR. La comenzi de pest..

325,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-2865.37 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa metalica Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certificat Garantie: 2 ani Rezistenta la apa: 3 BAR. La comenzi de pest..

325,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-2866.37 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasă metalică cu strat de aur de 0,6 microni Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu strat de aur de 0,6 microni Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certifica..

350,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-2867.37 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa metalica Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certificat Garantie: 2 ani Rezistenta la apa: 3 BAR. La comenzi de pest..

375,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-2868.37 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa metalica Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certificat Garantie: 2 ani Rezistenta la apa: 3 BAR. La comenzi de pest..

375,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-2914.37 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa metalica Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certificat Garantie: 2 ani Rezistenta la apa: 3 BAR. La comenzi de pest..

375,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-2948.94 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa metalica Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certificat Garantie: 2 ani Rezistenta la apa: 3 BAR. La comenzi de pest..

330,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-40044.94 Mișcare cu cuarț Miyota japoneză Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Ceasul este incrustat cu 32 de pietre Swarovski + certificat Diametru carca..

287,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-40045.94 Mișcare cu cuarț Miyota japoneză Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Ceasul este incrustat cu 32 de pietre Swarovski + certificat Diametru carca..

330,00Lei

SEKSY

Ceas de dama Seksy Edge Cristale Swarovski - S-40046.37 Mișcare cu cuarț Miyota japoneză Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate Bratara din oțel inoxidabil de înaltă calitate Ceasul este incrustat cu 32 de pietre Swarovski + certificat Diametru carca..

330,00Lei

SEKSY

Ceas de damă Seksy Iridescent Pink Slim Swarovski Crystals - S-2949.37 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate Curea din piele naturală de vițel în combinație cu zale metalice Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certifi..

266,00Lei

SEKSY

Ceas de damă Seksy Iridescent Pink Slim Swarovski Crystals - S-2952.37 Mișcare de cuarț Miyota Cadran analogic Sticlă de cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate Curea din piele naturală de vițel în combinație cu zale metalice Ceasul este incrustat cu pietre Swarovski + certifi..

287,00Lei

Ceasuri de dama SEKSY

Ceasuri de damă Seksy - inspirate din modă

Stil britanic pentru doamnele elegante. Aceasta, pe scurt, este ideea întruchipată în colecțiile Seksy. Și implementarea sa este excelentă.

Despre brand

Linia a fost creată de celebrul brand englez Sekonda. Designerii companiei s-au angajat în această aventură la sfârșitul anilor 1990, când industria modei creștea enorm și în întreaga lume apăreau mărci noi și noi. Astfel, Seksy s-a născut în 2004.

Inspirată de cele mai recente tendințe și recenzii pline de farmec, prima colecție include doar 11 modele. Dar stilul impecabil și designul atractiv i-au câștigat rapid un loc printre cele mai căutate linii europene de accesorii de modă.

Astăzi, noile colecții ale mărcii sunt întotdeauna așteptate cu nerăbdare și se bucură de succesul pieței globale.

Ce tipuri de ceasuri de damă Seksy veți vedea pe site

  • Modele

Designul lor este elegant și nu trece neobservat. Ele satisfac cerințele chiar și ale celor mai pretențioase doamne. Veți găsi propunerile perfecte pentru o întâlnire, eveniment oficial, cină de afaceri. Colecțiile sunt diverse: roci – pentru naturi dinamice, sclipici – pentru un aspect glamour etc.

  • Culori

Jocul cu ele evocă imaginația și completează individualitatea proprietarului său. Designerii brandului reusesc mereu sa incadreze culorile actuale ale sezonului in combinatii interesante si sa le decoreze cu doza perfecta de cristale sau alte decoratiuni.

Potrivit pentru cadouri

Cu un aspect și un stil asemănător unei bijuterii potrivite pentru coperta unei reviste de modă, ceasurile mărcii sunt cadoul perfect. Sunt un compliment pentru orice doamnă, dar în același timp un articol util, care își va servi proprietarul pentru mult timp și cu credință.

Cum se schimbă bateria

Mișcarea cu quartz oferă o combinație optimă: cronometrare precisă, ușor de utilizat, utilizare pe termen lung fără probleme.

Spre deosebire de versiunile mecanice, care trebuie înfășurate periodic, aici mâinile sunt conduse de un cristal de cuarț, care vibrează cu ajutorul energiei unei baterii. Ea a făcut-o să funcționeze fără greș timp de câțiva ani. Când vine timpul să îl schimbați, este important să aveți încredere într-un centru de service autorizat. Acolo îl vor înlocui fără a rupe etanșarea carenei. Acest lucru va păstra toate proprietățile ceasului, inclusiv rezistența la apă.

De ce să cumpărați de pe Timezone-bg.com

  • Online este întotdeauna mai ușor:
  • selecție mare;
  • calitate garantata;
  • o descriere detaliată a specificațiilor fiecărui model;
  • prețuri competitive;
  • promoții atractive;
  • optiunea de cumparare in rate;
  • livrare gratuita la usa ta.

Colecțiile Seksy își așteaptă clienții moderni, stilați și aventuroși. Crezi că chic-ul englezesc s-ar potrivi perfect în look-ul tău? Vezi ofertele din magazinul nostru! Cu siguranță vei găsi accesoriul tău ideal!

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei