Ceasuri de dama ORIENT

58 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
ORIENT

Ceas de damă Orient - Automat - FNR1Q004W Tara de fabricatie: Japonia Material carcasa: otel inoxidabil Tip sticla: cristal mineral Tip mecanism: Automat, 21 de bijuterii - Rezervă până la 40 de ore /acționat de mișcarea mâinii/ Cadran: sidef cu maini de argint si pietre incrustate Dimensiuni: Diame..

957,00Lei

ORIENT

Ceas de damă Orient - Automat - FNR1Q005W Tara de fabricatie: Japonia Stil: Casual-elegant Material carcasa: otel inoxidabil Cadran: alb cu indici argintii, cifre arabe si acete fosforescente Dimensiuni: Diametru 31 mm Tip sticla: cristal mineral Tip mecanism: Automat, 21 de bijuterii - Rezervă până..

957,00Lei

ORIENT

Ceas automat de dama ORIENT Classic Automatic Open Heart - RA-AG0017Y Producator: Orient Număr de referință: RA-AG0017Y Potrivit pentru: Femei Garantie: 2 ani Colecție: Classic Automatic Open Heart Forma Carcasaului: rotundă Material carcasa: otel inoxidabil Diametrul carcasei (mm): 36 Sticla: cel m..

1.653,00Lei

ORIENT

Ceas automat de damă Orient Classic Automatic Symphony - RA-NB0102S Mișcare automată japoneză Cal.55542 cu 21 de bijuterii și rezervă de putere de 40 de ore Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carc..

1.204,00Lei

ORIENT

Ceas automat de damă Orient Classic Automatic Symphony - RA-NB0104S Mișcare automată japoneză Cal.55542 cu 21 de bijuterii și rezervă de putere de 40 de ore Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Diametru carcasa..

1.224,00Lei

ORIENT

Ceas automat de damă Orient Classic Automatic Symphony - RA-NB0105S Mișcare automată japoneză Cal.55542 cu 21 de bijuterii și rezervă de putere de 40 de ore Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Diametru carcasa..

1.224,00Lei

ORIENT

Ceas automat de damă Orient Contemporary Sapphire -RA-NR2002P Mecanism automat de înfășurare automată Sticla anti-zgarieturi din safir Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Diametru carcasa: 32,00 mm. Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - test..

1.449,00Lei

ORIENT

Ceas automat de damă Orient Star Classic - RE-ND0001S Mișcare automată japoneză Cal.55C40 cu 20 de bijuterii Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 31,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt pe..

2.632,00Lei

ORIENT

Ceas automat de damă Orient Star Classic - RE-ND0002S Mișcare automată japoneză Cal.55C40 cu 20 de bijuterii Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 31,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt pe..

2.392,00Lei

ORIENT

Ceas automat de damă Orient Star Classic - RE-ND0006S Mișcare automată japoneză Cal.55C40 cu 20 de bijuterii Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Diametru carcasa: 31,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permi..

2.392,00Lei

ORIENT

Ceas automat de damă Orient Star Classic - RE-ND0012L Mișcare automată japoneză Cal.55C40 cu 20 de bijuterii Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Diametru carcasa: 31,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permi..

2.296,00Lei

ORIENT

Ceas automat de damă Orient Star Classic - RE-ND0014L Mișcare automată japoneză Cal.55C40 cu 20 de bijuterii Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Diametru carcasa: 31,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permi..

2.489,00Lei

ORIENT

Ceas cu cuarț Orient Dressy Elegant pentru femei - RA-QC1703B Mecanism cu cuarț Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Diametrul carcasei: 34,00 mm. Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri Garantie: 2 ani La co..

896,00Lei

ORIENT

Ceas cu cuarț Orient Dressy Elegant pentru femei - RA-QC1705S Mișcare cu quartz japonez Cal.Y1212 Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Diametrul carcasei: 34,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi..

786,00Lei

ORIENT

Tara de fabricatie: Japonia Marca ceas: Orient Stil: Casual-elegant Tip de mișcare: cuarț (funcționează cu baterie) Dimensiuni: Diametru 33 mm. Material carcasa: otel inoxidabil Cadran: alb, cu maini argintii si cifre arabe Curea/Bratara: piele naturală și Bratara argintiu Tip sticla: cristal minera..

685,00Lei

ORIENT

Tara de fabricatie: Japonia Marca ceas: Orient Stil: Casual-elegant Tip de mișcare: cuarț (funcționează cu baterie) Dimensiuni: Diametru 33 mm. Material carcasa: otel inoxidabil Cadran: alb, cu maini argintii si cifre arabe Curea/Bratara: piele naturală și Bratara argintiu Tip sticla: cristal minera..

685,00Lei

Ceasuri de dama ORIENT

Tradiție, ambiție, inovație, evoluție constantă. Acestea sunt doar câteva dintre principiile care conduc compania japoneză. Unul dintre cele mai respectate nume din industrie, se numără printre producătorii ale căror produse sunt un semn incontestabil de înaltă clasă.

Din 1901

Povestea începe cu deschiderea unui mic magazin de ceasuri în Tokyo. La început a vândut ceasuri de buzunar, din 1912 a început producția de ceasuri manuale din aur și afacerea s-a dezvoltat. După închiderea companiei pentru o scurtă perioadă de timp și reînceperea în 1950, compania a evoluat treptat până la poziția actuală de unul dintre liderii în domeniul său. Marca Orient este linia de ceasuri a gigantului Seiko Epson.

De ce ceasurile de cuarț pentru femei Orient sunt la mare căutare

Având în spate atât de mulți ani de tradiție, folosind cele mai bune tehnologii de producție, refuzând orice compromis în alegerea materialelor de cea mai bună calitate, nu există nicio cale ca un brand din această clasă să nu fie unul dintre liderii pieței. Achiziționarea unui astfel de ceas demonstrează gust și competență.

Pentru cine sunt potrivite?

Oferind o abundență de modele, compania a avut grijă să mulțumească fiecare doamnă, indiferent de gustul și stilul ei. Nu exista situatie pentru care sa nu gasesti un accesoriu potrivit in catalogul bogat al companiei. Iată câteva linii directoare în care au lucrat designerii:

  • Un clasic. Aici găsiți cele mai diverse variante pe tema „tradiție”. Un ceas analogic cu cadran rotund poate deveni complementul perfect pentru un aspect care aderă la un stil strict de afaceri.
  • Modă. Aceste oferte sunt, de asemenea, destul de diverse. Accente interesante precum forma cadranului, soluțiile de culoare, decorațiunile, soluțiile colorate pentru lanț sunt modalitățile de a căuta un aspect non-standard și de a da caracter fiecărui model.
  • Eleganţă. Excelente sunt ofertele care sunt concepute pentru a fi accesoriul tău la ocaziile formale.
  • Casual. Multe dintre modele sunt concepute pentru a se potrivi perfect în viața de zi cu zi aglomerată a femeii moderne. Le poți purta la serviciu, în timpul liber și în timpul sportului.

Caracteristici

  • Fiabil și de calitate (materiale și manopera impecabile);
  • Impermeabil (intre 3 si 10 bari);
  • Elegant (estetica este de fapt doar un bonus la calitatea bună, dar un bonus extrem de calitate);
  • Cu accesorii suplimentare (ziua, data, cronograf)

De ce să alegeți fusul orar?

Am creat pentru tine un magazin online care va satisface chiar și cele mai înalte cerințe. Site-ul nostru oferă posibilitatea de a căuta cu ușurință modelul dorit în funcție de o combinație de cerințe (marca, culoare, preț și alte specificații dorite). Modelele pe care le veti gasi in catalogul nostru sunt la cele mai bune preturi posibile cu cele mai atractive promotii. Iar livrarea este complet gratuită.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei