Ceasuri de bărbați GUESS

20 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0322G1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează data lunii Diametrul carcasei: 45,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de pe..

774,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0322G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează data lunii Diametrul carcasei: 45,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de pe..

838,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0324G1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 49,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se ..

1.358,00Lei 1.154,30Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0327G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametrul carcasei: 42,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RO..

1.098,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0330G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Diametrul carcasei: 44,50 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La com..

1.098,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0353G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturală Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Diametrul carcasei: 42,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă ..

838,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0415G1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon în combinație cu material textil Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 48,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise strop..

1.284,00Lei 1.091,14Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0415G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon în combinație cu material textil Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 48,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare ..

1.352,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0420G1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Diametrul carcasei: 46,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RON livrarea..

900,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0426G1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametrul carcasei: 44,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RO..

1.150,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0426G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametrul carcasei: 44,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RO..

1.284,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0426G3 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametrul carcasei: 44,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: 2 ani La comenzi de peste 500 RO..

1.326,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0456G1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: ..

1.528,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0456G3 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea abundentă Garantie: ..

1.618,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0486G2 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din silicon Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 46,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se recomandă umezirea ..

1.944,00Lei

GUESS

Ceas barbatesc Guess - GW0488G1 Mișcare cu cuarț Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează data lunii Afișează ziua săptămânii Afișaj 12/24 ore Diametrul carcasei: 45,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de apa. Nu se ..

1.332,00Lei 1.132,20Lei

Ceasuri de bărbați GUESS

Moda se întâlnește cu tradiția

Brand american de top, ultimele tendințe, clasice, stil, calitate... Combinația acestor cuvinte, precum și fiecare dintre ele în mod individual, caracterizează perfect colecția de ceasuri pentru bărbați Guess. Pentru că sunt toate acestea – un accesoriu de designer, cu un aspect impecabil, dar și cu măiestrie fără compromisuri.

Caracteristici

 • Aspect elegant
  Acesta este primul lucru care impresionează clienții noștri. Brandul american se străduiește să atingă echilibrul perfect între cele mai noi știri din moda contemporană și clasicele dovedite în timp. Și îi merge bine. Modelele companiei sunt printre cele mai căutate mărci de ceasuri. Sunt completarea perfectă pentru stilul tău.
 • Materiale impecabile
  Și deși aspectul este primul lucru care ne impresionează, produsele brandului se caracterizează și prin calitate înaltă. Compania realizează acest lucru bazându-se doar pe materiale care au trecut teste repetate: sticlă minerală, curele din piele, oțel de înaltă calitate etc.
 • Manopera de prima clasa
  Atentia la fiecare detaliu si fara compromisuri este formula pentru o calitate perfecta. Mișcarea cu quartz măsoară fiecare secundă în mod infailibil și vă asigură că puteți rămâne întotdeauna la ora exactă datorită ceasului dvs. Guess.
 • Rezistenta la apa si alte beneficii
  În funcție de model, rezistă la umezeală până la 10 bar. Multe au și funcție de dată și cronograf.

De care oameni sunt purtati

 • De la bărbați care impresionează prin stil;
 • De la cei care prețuiesc articolele de calitate;
 • Din cei tentați de modă;
 • De la iubitorii aspectului vintage;
 • Din naturi sportive;
 • De la liderii de afaceri...

Modelele brandului sunt atât de diverse încât acoperă întreaga paletă de tipuri. Aici există ceva pentru domnii cu interese radical diverse din care să aleagă și se pot opri la opțiuni pentru cele mai diverse cazuri. Explorează posibilitățile pentru tine. Cu siguranță există ceva care să te tenteze.

De ce să faceți cumpărături la Timezone

 1. Preturi
  Oferim produse de calitate dovedita la preturi competitive. Nu rata ofertele noastre speciale. Există întotdeauna numeroase articole în catalogul nostru la prețuri promoționale. Nu uitați că puteți alege și o opțiune de cumpărare în rate.
 2. Diversitate
  Oferim zeci de modele de marcă concepute în stiluri diferite și întotdeauna cu un aspect impresionant. Ne străduim ca fiecare dintre clienții noștri să găsească ceva care se potrivește exact intereselor și gusturilor lor.
 3. Calitate
  Originea dovedită a produselor și garanție la fiecare achiziție. Nu vei fi dezamăgit de noi.
 4. Comoditate
  Ușor de navigat pe site. Căutare convenabilă după marcă, preț, caracteristici și cuvinte cheie. Este extrem de usor sa gasesti bunurile dorite.
 5. Transport gratuit
  Rapid si complet gratuit pentru tine este serviciul de curierat cu care vei primi modelul selectat. Acesta este un bonus suplimentar pe care credem că îl datorăm clienților noștri.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei