Ceasuri de dama ATRACTIVA

46 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
Q&Q

Ceas de damă Q&Q din seria ATTRACTIVE DA05J301Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) Latime-40.00mm La comenzi de peste 500 RON ..

185,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q din seria ATTRACTIVE DA05J505Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) Latime-40.00mm La comenzi de peste 500 RON ..

224,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q DA37J304Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzăto..

250,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q DA37J504Y Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci presiunii aerului (ISO 2..

250,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q DA37J505Y Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci presiunii aerului (ISO 2..

250,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q DA39J304Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzăto..

254,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q DA39J504Y Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci presiunii aerului (ISO 2..

254,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q DA39J505Y Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci presiunii aerului (ISO 2..

254,00Lei

Q&Q

Ceas Q&Q dama DA39J514Y Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci presiunii aerului (ISO 2281..

254,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q DA39J524Y Sticla minerala Curea din material polimeric Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci presiunii aerului (ISO 2..

254,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q din seria ATTRACTIVE DA43J112Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise..

273,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q din seria ATTRACTIVE DA43J301Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise..

254,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q din seria ATTRACTIVE DA43J302Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din material polimeric Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise..

254,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q DA47J505Y Sticla minerala Curea din piele Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa 5 bar / 50 metri - testat la presiune 5 bar / 50 metri. Valoarea contoarelor admise nu corespunde presiunii apei la adâncimea corespunzătoare, ci presiunii aerului (ISO 2281) La comen..

257,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q din seria ATTRACTIVE DA59J114Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) Latime-40.00mm La comenzi de peste 500 RON ..

205,00Lei

Q&Q

Ceas de damă Q&Q din seria ATTRACTIVE DA63J100Y Ceas cu quartz Mecanism japonez Sticla minerala Curea din piele Carcasa din oțel cu acoperire ION Analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) La comenzi de peste 500 RON livrarea este g..

247,00Lei

Moda accesibila tuturor

Numele mărcii nu a fost ales întâmplător. Sunt cu adevărat atractive și irezistibile. Și cel mai bun lucru este că sunt și la prețuri accesibile.

Modele atractive de ceasuri de damă

Q&Q a creat brandul Attractive pentru a acoperi o gamă largă de căutări și pentru a oferi ceva pentru fiecare gust. Linia oferă o varietate de modele aplicabile diferitelor roluri pe care le îndeplinește fiecare femeie modernă în viața de zi cu zi.

 • Potrivit pentru stilul de viață de zi cu zi
  Se potrivesc perfect în ritmul zilei lucrătoare și reprezintă tușa finală perfectă pentru ținuta ta sportivă elegantă. Fie ca vei fi la o intalnire de afaceri, la birou sau la munca de teren, accesoriile brandului iti vor completa farmecul discret.
 • Propuneri elegante
  Preferi o modă mai formală? Participați des la evenimente cu stil? Veți găsi multe oferte potrivite pentru ocazii similare în catalog. Decoratiuni cu cristale, design estetic al carcasei, curele rafinate - fiecare dintre aceste accente este folosit masurat si cu gust.
 • Modele sportive
  Sunt în culori colorate, există și în nuanțe clasice. Designul lor este potrivit pentru o plimbare în natură, pentru sport, pentru întâlniri cu prietenii și pentru muncă. Sunt perfecte pentru naturi dinamice active.

Categoria de pret

Conceptul Q&Q este de a crea produse de calitate la prețuri mici. Moda nu mai este un privilegiu, ci o comoditate. De aceea, ceasurile companiei sunt solicitate în întreaga lume. Vă puteți permite fără să încordați bugetul. Ai putea chiar să obții mai multe modele pentru diferite ocazii. Oferta merita.

Caracteristici

 1. Mișcare cu cuarț. O alegere excelentă care oferă o precizie și confort excepționale. Bateria permite săgeților să se miște fără întrerupere ani de zile. Cand este necesara schimbarea acestuia este suficient sa contactati un specialist pentru a nu rupe etanșeitatea.
 2. Lanț sau curea. Un lanț din oțel, o curea din piele sau un material polimeric completează stilul modelului ales.
 3. Rezistenta la apa. Rezistenta la umezire a modelelor oferite variaza de la 3 la 10 bari.
 4. Un cronograf, precum și opțiunea de a vedea ziua săptămânii și data lunii, sunt caracteristici suplimentare pe care le-ar putea avea accesoriul tău.

De ce să alegeți Timezone-bg.com

Știm la ce vă așteptați de la un magazin online bun. Și noi îl oferim:

 • Alegere larga;
 • Marci cu calitate dovedita;
 • Un site convenabil cu opțiuni flexibile pentru căutarea și alegerea produselor;
 • Formular de comandă ușor de utilizat;
 • Prețuri competitive;
 • Numeroase promoții profitabile;
 • Garantie pentru fiecare produs;
 • Opțiune de cumpărare în rate;
 • Livrare rapidă și gratuită în toată Bulgaria.

Ne-ați acorda un vot de încredere?

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei