Ceasuri pentru bărbați WESTAR

15 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
WESTAR

Ceas analog de damă Westar Zing - W-0048STZ103 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic Sticlă din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Cronograf Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratuita in toata tar..

420,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar - W-4384STN103 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă de cristal mineral Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lanț din oțel inoxidabil de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Rezistenta la apa 5 BAR. 2 ani garantie Livrare gratuita in toata tara...

350,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar - W-5559BBN103 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) br/> Sticla din cristal mineral Corp din otel inoxidabil oxidat Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Rezistenta la apa 3 BAR - Stropire minima de apa Garantie: 2 ani Livrare gratui..

555,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ - W-9136STN103 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă din cristal de safir Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lanț din oțel inoxidabil de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Rezistenta la apa 5 BAR. 2 ani garantie Livrare gratuita in toata ..

375,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ - W-9181STN110 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă de cristal mineral Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate O curea de piele Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea conto..

375,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ - W-9187STN103 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă de cristal mineral Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate O curea de piele Afișează o dată a lunii Cronograf Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor admise n..

362,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ - W-9187STN107 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă de cristal mineral Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate O curea de piele Afișează o dată a lunii Cronograf Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor admise n..

362,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ - W-9193BRN207 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) br/> Sticla din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Afisaj 12/24 ore Rezistenta la apa 5 BAR - Sun..

458,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ - W-9269STN107 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă de cristal mineral Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lanț din oțel inoxidabil de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Rezistenta la apa 5 BAR. 2 ani garantie Livrare gratuita in toata ta..

612,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ - W-9297STN103 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 2 maini (ora, minut) br/> Sticla din cristal mineral Corp din otel inoxidabil Curea din piele naturala Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Rezistenta la apa 5 BAR - Sunt permise stropi usoare de..

435,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ - W-9637BBN103 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă de cristal mineral Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lanț din oțel inoxidabil de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Rezistenta la apa 5 BAR. 2 ani garantie Livrare gratuita in toata ta..

550,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ - W-9642BBN103 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă de cristal mineral Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate O curea de piele Afișează o dată a lunii Cronograf Rezistenta la apa 10 bar / 100 metri - testat la presiune la 10 bar / 100 metri. Valoarea contoarelor admise n..

500,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Activ Sapphire - W-9136STN107 Mișcare de cuarț elvețian Ronda Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) br/> Sticla anti-zgarieturi din cristal de safir Corp din otel inoxidabil Lanț din oțel inoxidabil Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Afisaj 12/24 ore Rez..

442,00Lei

WESTAR

Ceas barbatesc Westar Zing - W-0874STZ103 Mișcare de cuarț elvețian Sticlă de cristal mineral Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lanț din oțel inoxidabil de înaltă calitate Afișează o dată a lunii Afișează ziua săptămânii Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa..

380,00Lei

WESTAR

Ceas Westar pentru bărbați - W-5473BBN103 Mișcare de cuarț elvețian Geam din cristal de safir rezistent la zgarieturi Corp din oțel inoxidabil de înaltă calitate O curea de piele Afișează o dată a lunii Rezistenta la apa in utilizare zilnica normala (stropii minime de apa) 2 ani garantie Livrare gra..

450,00Lei

Ceasuri pentru bărbați WESTAR

Când se face ceva cu atitudine personală și profesionalism, rezultatul este întotdeauna excelent. Această regulă se aplică în întregime la Westar.

Făcut pentru a fi pe plac

Compania a fost înființată în 1985, iar ideea din spatele ei este de a produce ceasuri de înaltă calitate, care să fie accesorii de modă stilate, dar și oferite la prețuri competitive. Se pare că conceptul a fost bine gândit, deoarece brandul a câștigat rapid popularitate și s-a clasat treptat printre liderii din domeniul său.

De ce să alegeți marca?

 • Scriere de mână de designer
  Fiecare model Westar are propriul său caracter. Catalogul companiei are o varietate și împletire de stiluri. Printre oferte găsim câte ceva pentru toate gusturile. Unele sunt o completare excelentă pentru stilul de afaceri, altele se potrivesc perfect în ziua de lucru agitată și există unele care ar fi o surpriză perfectă pentru fanii rock.
 • Mecanism
  Compania are încredere în mișcarea de cuarț dovedită pe teren cu acuratețea sa fără greșeală. Cu o baterie și un cristal de cuarț oscilant, cronometrarea exactă este garantată.
 • Garantie internationala
  Marca oferă produsele sale cu o garanție internațională de doi ani. Cu aceasta, le vei primi și de la noi - la Timezone.
 • Rezistenta la apa
  Produsele companiei sunt rezistente la apa intre 3 si 10 bari. Pentru că funcția lor este să fie confortul tău și să se încadreze în stilul tău de viață dinamic, nu să fie bijuteriile tale capricioase.

Ce oferă fusul orar

Magazinul nostru online este construit în întregime în funcție de cerințele și nevoile clienților. De aceea am încercat să îndeplinim toate cerințele dumneavoastră.

Cu noi:

 • puteți plasa o comandă cu ușurință și fără pierderi inutile de timp;
 • ai un catalog bogat care contine mii de modele de marci de top;
 • restrângeți căutarea în funcție de cerințele dvs. prin meniul funcțional flexibil;
 • primești cele mai bune oferte promoționale la cele mai bune prețuri, actualizate în fiecare zi cu noi reduceri și reduceri;
 • alegeți dacă plătiți imediat achiziția selectată sau folosiți opțiunea „pay-as-you-go”, oferind opțiuni cu trei sau șase rate;
 • te bucuri de livrarea complet gratuită și rapidă a produsului selectat.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei