Ceasuri de bărbați ORIENT

287 produsul
Produse pe pagină:
Sortare după:
ORIENT

Ceas de bărbați automat cu calendar multianual Orient - RA-BA0002E Mișcare automată Cal.F6D22 cu 21 de bijuterii fabricate în Japonia Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Capac din spate transparent Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Funcția..

1.551,00Lei

ORIENT

Ceas de bărbați automat cu calendar multianual Orient - RA-BA0003L Mișcare automată Cal.F6D22 cu 21 de bijuterii fabricate în Japonia Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Capac din spate transparent Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Funcția..

1.551,00Lei

ORIENT

Ceas de bărbați automat cu calendar multianual Orient - RA-BA0004S Mișcare automată Cal.F6D22 cu 21 de bijuterii fabricate în Japonia Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Capac din spate transparent Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Funcția..

1.551,00Lei

ORIENT

Ceas de bărbați automat cu calendar multianual Orient - RA-BA0005S Mișcare automată Cal.F6D22 cu 21 de bijuterii fabricate în Japonia Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Capac din spate transparent Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Funcția ca..

1.449,00Lei

ORIENT

Ceas de bărbați automat cu calendar multianual Orient - RA-BA0006B Mișcare automată Cal.F6D22 cu 21 de bijuterii fabricate în Japonia Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Capac din spate transparent Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Funcția ca..

1.449,00Lei

ORIENT

Ceas de bărbați cu calendar multianual Orient - RA-BA0001G Mișcare automată Cal.F6D22 cu 21 de bijuterii fabricate în Japonia Cadran analogic - 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Capac din spate transparent Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Funcția calenda..

1.856,00Lei

ORIENT

Ceas automat Orient Defender pentru bărbați -RA-AK0405Y Mecanism automat de înfășurare automată Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Afișează ziua săptămânii Afișează ziua lunii Afisaj 12/24 ore Diametru carcasa: 42,00 mm. Rezistenta la apa ..

1.449,00Lei

ORIENT

Ceas automat Orient Defender pentru bărbați -RA-AK0505L Mecanism automat de înfășurare automată Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează ziua săptămânii Afișează ziua lunii Afisaj 12/24 ore Diametru carcasa: 42,00 mm. Rezistenta la a..

979,00Lei

ORIENT

Ceas automat Orient Defender pentru bărbați -RA-AK0506S Mecanism automat de înfășurare automată Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează ziua săptămânii Afișează ziua lunii Afisaj 12/24 ore Diametru carcasa: 42,00 mm. Rezistenta la a..

979,00Lei

ORIENT

Ceas automat Orient Defender pentru bărbați -RA-AK0508S Mecanism automat de înfășurare automată Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Afișează ziua săptămânii Afișează ziua lunii Afisaj 12/24 ore Diametru carcasa: 42,00 mm. Rezistenta la apa ..

979,00Lei

ORIENT

Ceas automat Orient Defender pentru bărbați -RA-AK0602B Mecanism automat de înfășurare automată Sticlă din cristal mineral Cadran analogic Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Afișează ziua săptămânii Afișează ziua lunii Afisaj 12/24 ore Diametru carcasa: 42,00 mm. Rezistenta la a..

1.713,00Lei

ORIENT

Ceas automat Orient Star Classic Open Heart pentru bărbați - RA-AR0201B Mișcare automată Cal.F6S22 cu 22 de bijuterii Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Bratara din oțel inoxidabil Diametru carcasa: 41,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR ..

2.978,00Lei

ORIENT

Ceas automat Orient Star Classic Open Heart pentru bărbați - RA-AR0203Y Mișcare automată Cal.F6S22 cu 22 de bijuterii Cadran analogic: 3 maini (ora, minut, secunda) Sticlă din cristal mineral Carcasa din oțel inoxidabil Curea din piele naturala Diametru carcasa: 41,00 mm. Rezistenta la apa 5 BAR - S..

2.978,00Lei

ORIENT

Ceas de bărbați automat cu inimă deschisă ORIENT Star - RE-AT0001L Producator: Orient Număr de referință: RE-AT0001L Potrivit pentru: Barbati Garantie: 2 ani Colecție: Star Open Heart Forma Carcasaului: rotundă Material carcasa: otel inoxidabil Diametrul carcasei (mm): 39 Sticla: sticla de cea mai i..

3.157,00Lei

ORIENT

Ceas de bărbați Orient Automatic Mako II - FAA02001B Stil: Casual - elegant Tip de mișcare: automată cu mișcare Orient Cal. F69 /acţionat de mişcarea braţului/ Calendar: Data și ziua la ora 3 Tip sticla: minerala - cristal Material carcasa: otel inoxidabil Dimensiuni carcasa: Diametru 42 mm. Cadran:..

1.672,00Lei

ORIENT

Ceas de bărbați Orient Automatic Mako II - FAA02002D Stil: Casual - elegant Tip de mișcare: automată cu mișcare Orient Cal. F69 /acţionat de mişcarea braţului/ Calendar: Data și ziua la ora 3 Tip sticla: minerala - cristal Material carcasa: otel inoxidabil Dimensiuni carcasa: Diametru 42 mm. Cadran:..

1.672,00Lei

Ceasuri de bărbați ORIENT

Clasa si calitate superioara

Sunt stilate, atragatoare, complimenteaza barbatul modern. Orient oferă calitate și tradiție japoneză în care poți avea încredere.

Un brand cu istorie

Brandul este de fapt o producție a unuia dintre cei mai renumiți și respectați giganți din făină – Seiko Epson. Istoria Orientului a început în 1901, când fondatorul companiei a început producția de ceasuri de buzunar și vânzarea acestora într-un magazin din Tokyo. La acea vreme, brandul încă nu avea numele cunoscut astăzi, dar a fost numit după fondatorul său, Shogoro Yoshida. În anii 1930, compania a început să producă și ceasuri de mână, iar în anii 1950 a apărut numele Orient.

Care sunt avantajele lor?

  • Calitate – este iconic. Pentru omul modern, este un privilegiu să poarte un produs din colecția brandului. Pentru că decenii de evoluție și rafinament au făcut din produsele companiei adevărate simboluri ale preciziei și durabilității.
  • Mișcare – Acesta este unul dintre mărcile în care puteți găsi atât mișcări moderne de cuarț, impecabile și fine, cât și ceasuri mecanice clasice, testate în timp. Alegerea modelului pe care să pariezi este a ta.
  • Design – Clasa înaltă a mărcii este vizibilă de la prima vedere. Designerii companiei mențin un nivel care satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Un aspect clasic sofisticat este combinat cu idei moderne, iar rezultatul este cu adevărat impresionant. Ceasurile sunt un plus potrivit pentru un costum. S-ar potrivi perfect atât în cina formală, cât și în întâlnirea de afaceri, precum și în viața de zi cu zi a bărbatului elegant. Iar pentru cei aventuroși există și modele cu accente și cu ochiuri interesante.

De ce să alegeți fusul orar?

  • Aveți o gamă largă dintr-un catalog online detaliat cu o varietate de modele;
  • Puteți găsi calitate înaltă la prețurile cele mai rezonabile posibile;
  • Există, de asemenea, oferte speciale și opțiuni de plată;
  • Vei beneficia de transport rapid si gratuit;
  • Obțineți o garanție la fiecare achiziție.

PRETURI MICI
livrare expres

100% ORIGINAL
magazin oficial

Peste 20 DE ANI
la magazin

LIVRARE GRATUITA
La comenzi de peste 500 Lei